צורך חשוב למתחיל הצעיר!!!

משה1111

צורך חשוב למתחיל הצעיר!!!

שליחהעל ידי משה1111 » 01:32 04/01/2018

הנה כל הפורום כאן מלא בחכמים מחוכמים הבקיאים בכל מכמני ההגדרות המתקדמות, שלא לדבר על פורום ההגדרות המתקדמות שזה בשבילי למעלה מגדר הטבע, אבל לא בשביל זה נכנסתי לכאן, פשוט רציתי לעורר על דבר מאוד חשוב, שיש אנשים כמוני, שאמנם אינני מעוניין להשמיץ את עצמי, אבל למען האמת העיסוקים שלי נגמרים בתחומים שלא קשורים כלל להקמת מערכת טלפונית, וכשאני מגיע להקמת מערכת טלפונית הנצרכת לעיסוקי יוצא שאני לא מבין כלום מימיני ומשמאלי.
אמנם ראיתי קצת הוראות למתחילים, אבל רבותי האם מישהו מתנדב לא בשבילי אלא בשביל רבים כמוני [לכאורה ...] להכין משהו מתאים עם הגדרות מספיקות למתחיל הצעיר?
תודה מראש.
משה1111

011371

Re: צורך חשוב למתחיל הצעיר!!!

שליחהעל ידי 011371 » 10:27 04/01/2018

הנה כל הפורום כאן מלא בחכמים מחוכמים הבקיאים בכל מכמני ההגדרות המתקדמות, שלא לדבר על פורום ההגדרות המתקדמות שזה בשבילי למעלה מגדר הטבע, אבל לא בשביל זה נכנסתי לכאן, פשוט רציתי לעורר על דבר מאוד חשוב, שיש אנשים כמוני, שאמנם אינני מעוניין להשמיץ את עצמי, אבל למען האמת העיסוקים שלי נגמרים בתחומים שלא קשורים כלל להקמת מערכת טלפונית, וכשאני מגיע להקמת מערכת טלפונית הנצרכת לעיסוקי יוצא שאני לא מבין כלום מימיני ומשמאלי.
אמנם ראיתי קצת הוראות למתחילים, אבל רבותי האם מישהו מתנדב לא בשבילי אלא בשביל רבים כמוני [לכאורה ...] להכין משהו מתאים עם הגדרות מספיקות למתחיל הצעיר?
תודה מראש.
משה1111
תתחיל מכאן

וגם כאן

כותב מוסמך

שליחהעל ידי כותב מוסמך » 10:45 04/01/2018

ברוך הבא.

האמת,
אם יהיה מי שירים כפפה אדרבא,
אבל אני חושב שזה פרוייקט גדול, כי תמיד יש כמה רמות, לאלו ששמעו על חברה כזו ולא מכירים אפ' את המערכת הטלפונית, ולא את ההגדרות הרגילות.
[אני גדלתי על המערכת הטלפונית שנתיים - היום פחות אבל בזמנו ידעתי ללחוץ בע"פ כדי לבצע כל הגדרה ששייכת דרך הטלפון, מראש [עם השהיה],
כ"ש באתר שזה הרבה יותר מסובך,
שייך רק לכתוב את העקרון והכללים המרובעים שיש במערכות, והשאר חייב לבא עם הזמן ועם שפשוף.
מנסיון!

אגב, לי אולי היה יותר קל כי אני משתמש בפורום מהקמתו ובחצי שנה הראשונה [כמעט עד שפתחו אותו לכולם] התוכן היה יותר מתומצת.
היום לעבור על הפורום [שלדעתי ברמה מסויימת זה הכרחי אם אתה צריך מערכת משובחת] זה כמעט מחט בערימת שחט. - לא עד כדי כך.

אם מישהו עושה את זה, הכיון הוא אופן פעולת המערכת מבחינת ימות המשיח [כמו שהם כתבו ב2 מילים איך המערכת מקבלת את ההגדרות בחייגן - איזה הגדרות נקראות קודם [קובץ INI ואח"כ IVR, וככה שלב אחרי שלב.

האמת שכבר הזכיר פעם ואני חושב שזה יהיה פתרון טוב, אם הפורום יהיה במבנה של ויקיפדיה או בלוג [עם תגובות - חובה] בצורה שיהיה קל לעקב אחרי תגובות והודעות חדשות, זה יהיה טוב, כי יוכלו לבנות את זה שלב אחרי שלב.

משה1111

שליחהעל ידי משה1111 » 21:33 20/01/2018

אכן מומלץ מאוד לפתוח אתר ויקי
לדעתי זה ישנה את כל האפשרויות של המתחיל מבחינת ידע - מקצה לקצה
צאו וראו לדוגמא, נטפרי, יש להם אתר ויקי וזה הרבה הרבה יותר עוזר למתחילים שלהם מאשר הפורום שלהם, וכן על זה הדרך.
אולי מישהו יודע איך פותחים אתר ויקי?

מאיר

שליחהעל ידי מאיר » 22:16 23/01/2018

אכן מומלץ מאוד לפתוח אתר ויקי
לדעתי זה ישנה את כל האפשרויות של המתחיל מבחינת ידע - מקצה לקצה
צאו וראו לדוגמא, נטפרי, יש להם אתר ויקי וזה הרבה הרבה יותר עוזר למתחילים שלהם מאשר הפורום שלהם, וכן על זה הדרך.
אולי מישהו יודע איך פותחים אתר ויקי?
פותחים אתר בשרת חינמי כלשהו, ומתקינים שם את התוכנה של ויקיפדיה שניתנת להורדה מהאתר שלהם.

011371

שליחהעל ידי 011371 » 09:33 24/01/2018

תודה מראש.
משה1111
מוזמנים להציץ ולכתוב
כאן

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים