כדאי תבדוק אפשרות לשדרג את הקו ולהוסיף אפשרות של הזמנת תור לסניף.
זה יהיה מהפכני.
בהצלחה
חדש!: מערכת דואר-פון
Re: חדש!: מערכת דואר-פון
הרבה אמרו לי את זה.כדאי תבדוק אפשרות לשדרג את הקו ולהוסיף אפשרות של הזמנת תור לסניף.
זה יהיה מהפכני.
בהצלחה
הבעיה שזו השקעה גדולה, ואני לא מוצא את המשאבים לזה...
אולי אתחיל לעבוד על זה לאט (אבל בטוח ).
יש סיכוי שאנשים ישלמו על זה?
ישנם המון שירותים ששווים כסף אולם אנשים לא יכניסו פרטי אשראי וישלמו כי מחפים משהו חינמי.הרבה אמרו לי את זה.כדאי תבדוק אפשרות לשדרג את הקו ולהוסיף אפשרות של הזמנת תור לסניף.
זה יהיה מהפכני.
בהצלחה
הבעיה שזו השקעה גדולה, ואני לא מוצא את המשאבים לזה...
אולי אתחיל לעבוד על זה לאט (אבל בטוח ).
יש סיכוי שאנשים ישלמו על זה?
אם ימות המשיח יפתח מודול של גביית יחידות מלקוחות לדוגמא השירות בתשלום יחידה לפעולה וכו' ותמורת יחידות שיימכרו מנהלי מערכות יזוכו יש לזה זיכוי, זה אמנם פיתוח מערכת מחדש שלקוח יזדהה באמצעות אימות טלפוני וסיסמה ויהיה חשבון יחידות אישי כביכול אבל יש לזה פוטנציאל לפי עניות דעתי, לפחות הרבה מעבר לאופצייה שלקוח ירכוש חבילת יחידות לשימוש יחידומט או וירטואל מייל ניווט פון בנפרד.
צודק בכל מילה!ישנם המון שירותים ששווים כסף אולם אנשים לא יכניסו פרטי אשראי וישלמו כי מחפים משהו חינמי.
אם ימות המשיח יפתח מודול של גביית יחידות מלקוחות לדוגמא השירות בתשלום יחידה לפעולה וכו' ותמורת יחידות שיימכרו מנהלי מערכות יזוכו יש לזה זיכוי, זה אמנם פיתוח מערכת מחדש שלקוח יזדהה באמצעות אימות טלפוני וסיסמה ויהיה חשבון יחידות אישי כביכול אבל יש לזה פוטנציאל לפי עניות דעתי, לפחות הרבה מעבר לאופצייה שלקוח ירכוש חבילת יחידות לשימוש יחידומט או וירטואל מייל ניווט פון בנפרד.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים