בעבר היה אפשרות של "סיסמת הקלטות", כלומר, סיסמא שדרכה אפשר להקליט ישירות לפרסום בשלוחות (וגם הפעלת שידור חי), וזה סיסמא נפרדת מסיסמת הניהול, וכך בסיסמת הקלטות אי אפשר לשנות סיסמה או להאזין להודעות שהושארו למערכת וכד'.
מאחרי שידרוג המערכות, אני לא מוצא אפשרות כזו.
אשמח לקבל יעוץ ועזרה! תודה רבה!
סיסמת הקלטות ללא גישה לניהול
Re: סיסמת הקלטות ללא גישה לניהול
תראה בעמוד הגדרות משתמש באתר הניהול
הפיתוחים החדשים כמעט מייתרים את זה!בעבר היה אפשרות של "סיסמת הקלטות", כלומר, סיסמא שדרכה אפשר להקליט ישירות לפרסום בשלוחות (וגם הפעלת שידור חי), וזה סיסמא נפרדת מסיסמת הניהול, וכך בסיסמת הקלטות אי אפשר לשנות סיסמה או להאזין להודעות שהושארו למערכת וכד'.
מאחרי שידרוג המערכות, אני לא מוצא אפשרות כזו.
אשמח לקבל יעוץ ועזרה! תודה רבה!
בענין מה שכתב יוסל'ה: אני עדיין לא מבין איך בדיוק נכנסים להקלטות דרך סיסמת ההקלטות?
ובענין מה שכתב יהודי: למה בדיוק לא צריך את זה כמעט?
תודה רבה!!!
ובענין מה שכתב יהודי: למה בדיוק לא צריך את זה כמעט?
תודה רבה!!!
תודה!
אבל אני לא מעוניין שזה יהיה מישהו קבוע. לדוגמא: בזמן שאני לא יכול להשאיר הודעות בשלוחה ולא לנהל את הקו, אני רוצה לתת לחבר וכד' להקליט, וזה לא מישהו מסויים קבוע, ואני גם לא מעוניין לתת לו את הסיסמא הרגילה של הכל אלא רק של ההקלטות.
תודה על העזרה.
אבל אני לא מעוניין שזה יהיה מישהו קבוע. לדוגמא: בזמן שאני לא יכול להשאיר הודעות בשלוחה ולא לנהל את הקו, אני רוצה לתת לחבר וכד' להקליט, וזה לא מישהו מסויים קבוע, ואני גם לא מעוניין לתת לו את הסיסמא הרגילה של הכל אלא רק של ההקלטות.
תודה על העזרה.
הגדרת סיסמת הקלטה נמצאת בעמוד הראשי של המערכת.תודה!
תודה על העזרה.
כשמכניסים מס' זה בשלוחת ניהול הוא נותן לנהל רק הקלטות ושידור חי.
-
לכן יש את ההגדרה הזאת:תודה!
תודה על העזרה.
type=record
folder_move=tfr
בהצלחה
הגדרת סיסמת הקלטה נמצאת בעמוד הראשי של המערכת.תודה על העזרה.
כשמכניסים מס' זה בשלוחת ניהול הוא נותן לנהל רק הקלטות ושידור חי.[/quote]
תודה - עובד מצויין! (ומקישים את הסיסמא באותו השלוחה שמקישים את סיסמת הניהול הרגילה)
מה שאתה כתבת, לא הבנתי בדיוק. תודה!לכן יש את ההגדרה הזאת:
type=record
folder_move=tfr
בהצלחה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 17 אורחים