צינתוקים
Re: צינתוקים
אז אם מישהו יכול לעזור לי בעניין איך להשיג מאגר, כי אני הרי מקבל כל הזמן צינתוקים לנייד שלי, אז כנראה יש להרבה מאגר כזה.
יש מאגרים שמסתובבים ובעבר אף יצא ע"י ימות המשיח ללקוחות בתשלום.אז אם מישהו יכול לעזור לי בעניין איך להשיג מאגר, כי אני הרי מקבל כל הזמן צינתוקים לנייד שלי, אז כנראה יש להרבה מאגר כזה.
לעצם השאלה זה פשע לצנתק ולהטריד את כולם גם אם מאוד נראה לך שהקו שלך יעניין אותנו.
לידיעתך על כל צינתוק ניתן לקבל פיצוי ע"ס 1000 ללא הוכחת נזק
-
איך אני יכול לקבל את ה1000 ש"ח???? (אני יעביר לך אחוזים.....)יש מאגרים שמסתובבים ובעבר אף יצא ע"י ימות המשיח ללקוחות בתשלום.אז אם מישהו יכול לעזור לי בעניין איך להשיג מאגר, כי אני הרי מקבל כל הזמן צינתוקים לנייד שלי, אז כנראה יש להרבה מאגר כזה.
לעצם השאלה זה פשע לצנתק ולהטריד את כולם גם אם מאוד נראה לך שהקו שלך יעניין אותנו.
ולגופו של ענין תוכל להגדיר את השלוחה הראשית כהוספה לרשימת תפוצה וכל מי שיחיג אליך מיד יתווסף לרשימה
יש למישהו כאן מאגר כזה?, זה מאד יעזור לייש מאגרים שמסתובבים ובעבר אף יצא ע"י ימות המשיח ללקוחות בתשלום.אז אם מישהו יכול לעזור לי בעניין איך להשיג מאגר, כי אני הרי מקבל כל הזמן צינתוקים לנייד שלי, אז כנראה יש להרבה מאגר כזה.
פנייה לבית משפט לתביעות קטנות, פנייה לבית משפט מצריכה אישור רב על פי דין תורה לא מעט אנשים קיבלו היתר לכךאיך אני יכול לקבל את ה1000 ש"ח???? (אני יעביר לך אחוזים.....)יש מאגרים שמסתובבים ובעבר אף יצא ע"י ימות המשיח ללקוחות בתשלום.אז אם מישהו יכול לעזור לי בעניין איך להשיג מאגר, כי אני הרי מקבל כל הזמן צינתוקים לנייד שלי, אז כנראה יש להרבה מאגר כזה.
ולגופו של ענין תוכל להגדיר את השלוחה הראשית כהוספה לרשימת תפוצה וכל מי שיחיג אליך מיד יתווסף לרשימה
בקשת עזרה
איך אפשר להשיג מאגר של מספרי נייד של הציבור החרדי
וכמובן שכוונתי לא לשם טירטור, אלא הוא רק באופן חד פעמי למי שמעוניין להתחבר לתוכן של השיעורים, ולא כמו שעושים כל מיני מערכות שמצנתקים לי חדשים לבקרים,בקשת עזרה
ומי שיכול לעזור לי בענין יהיה לו גם זכות בשיעורים שמעבירים במערכת שלנו
תודה
תפרסם בשרשור רשימת קווי תוכן מעודכןוכמובן שכוונתי לא לשם טירטור, אלא הוא רק באופן חד פעמי למי שמעוניין להתחבר לתוכן של השיעורים, ולא כמו שעושים כל מיני מערכות שמצנתקים לי חדשים לבקרים,בקשת עזרה
תודה
אפשר לקבל אצלי בחינם 8488718@gmail.comוכמובן שכוונתי לא לשם טירטור, אלא הוא רק באופן חד פעמי למי שמעוניין להתחבר לתוכן של השיעורים, ולא כמו שעושים כל מיני מערכות שמצנתקים לי חדשים לבקרים,בקשת עזרה
תודה
אני יכול לתת לך מאגר גדול צור איתי קשר 0583262644@EMAIL36.COM
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 14 אורחים