יש לי המון לקוחות מערים שונים שהם מעוניינים להיכנס למאגר הלקוחות שלי
רציתי לשאול אם יש אפשרות לבנות מערכת שבה הם יוכלו לעדכן את כל הפרטים שלהם ולא שאני יצטרך לשמוע את כל ההקלטות שלהם
ולאחר שהם עדכנו את הפרטים שלהם הם יכלו להזמין מוצרים כל שבוע (בלי להסתבך יותר מידי)
ואני יקבל טופס סיכום עם השמות של כולם והמוצרים שהזמינו כולל הכמויות
[במקום שההקלטה עבור מי מיועדת ההזמנה תישלח אלי כהקלטה היא תתעדכן כטקסט ותישלח עם הפירוט]
אם יש צורך בפיתוח או עלות אחרת אני מוכן לשלם
מערכת מאגר לקוחות
Re: מערכת מאגר לקוחות
כל נושא פיענוח הקלטות לטקסט נמצא כרגע בטיפול חוקר להצעת מחיר תפנה אליו על מנת שייכנס לפיתוח 7226644@GMAGIL.COMיש לי המון לקוחות מערים שונים שהם מעוניינים להיכנס למאגר הלקוחות שלי
רציתי לשאול אם יש אפשרות לבנות מערכת שבה הם יוכלו לעדכן את כל הפרטים שלהם ולא שאני יצטרך לשמוע את כל ההקלטות שלהם
ולאחר שהם עדכנו את הפרטים שלהם הם יכלו להזמין מוצרים כל שבוע (בלי להסתבך יותר מידי)
[במקום שההקלטה עבור מי מיועדת ההזמנה תישלח אלי כהקלטה היא תתעדכן כטקסט ותישלח עם הפירוט]
תודה רבהכל נושא פיענוח הקלטות לטקסט נמצא כרגע בטיפול חוקר להצעת מחיר תפנה אליו על מנת שייכנס לפיתוח 7226644@GMAGIL.COMיש לי המון לקוחות מערים שונים שהם מעוניינים להיכנס למאגר הלקוחות שלי
אבל הכתובת לא נכונה
תודה רבה
-
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים