סליחה על הבורות
Re: סליחה על הבורות
דוקא כן התכוונתי לזה עזר לי מאד
מישהו יכול לעזור
דבר נוסף בשלוחות השמעת קבצים יש לי רק הודעת מערכת והיום איך שנגמרת ההודעה זה אומר המקש שהוקש שגוי
דבר ראשון אני רוצה להוריד את זה ולשים במקום לשמיעת ההודעה פעם נוספת הקישו 1 לחזרה לתפריט הקודם הקישו 2
ושוב סליחה על הבורות
עד כמה שאני זוכר יש הגדרה של בסיום השמעת קבצים לאן לעבור אני לא זוכר כרגע מה ההגדרה.מישהו יכול לעזור
דבר נוסף בשלוחות השמעת קבצים יש לי רק הודעת מערכת והיום איך שנגמרת ההודעה זה אומר המקש שהוקש שגוי
דבר ראשון אני רוצה להוריד את זה ולשים במקום לשמיעת ההודעה פעם נוספת הקישו 1 לחזרה לתפריט הקודם הקישו 2
ושוב סליחה על הבורות
מה שתוכל לעשות זה להעביר לשלוחת תפריט ששם תעשה שלוחה אחד מפעיל שוב את ההשמעת קבצים שלוחה 2 מפעיל את התפריט הקודם.
כמובן שאת ההודעות מערכת תוכל להחליף לשקט בשלוחות הרלוונטיות.
כאן נמצא הפתרון בשבילךעד כמה שאני זוכר יש הגדרה של בסיום השמעת קבצים לאן לעבור אני לא זוכר כרגע מה ההגדרה.מישהו יכול לעזור
ושוב סליחה על הבורות
מה שתוכל לעשות זה להעביר לשלוחת תפריט ששם תעשה שלוחה אחד מפעיל שוב את ההשמעת קבצים שלוחה 2 מפעיל את התפריט הקודם.
כמובן שאת ההודעות מערכת תוכל להחליף לשקט בשלוחות הרלוונטיות.
תגדיר את זה
קוד: בחירת הכל
after_play_tfr=tfr_more_options
control_after_play_moreA1=restart
control_after_play_moreA2=return
ואת הודעת המערכת תחליף לקובץ שמע רגיל (ואתה מרוויח שאפשר לדלג קדימה ואחורה וכל שאר ההגדרות שיש בקובצי שמע)
אם בכל זאת זה לא עוזר לך נשמח לעזור לך שוב ברעיונות נוספים
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים