יש לי למעלה מ100 שלוחות של השמעות קבצים בכל המערכת, ואני רוצה לשים בכולם הודעת first-M0000 אבל זה הרבה עבודה לשכפל לכולם.
אין דרך לעשות קובץ שהוא ישוכפל אוטומטית לכל אותם שלוחות השמעות קבצים?
בברכה
מנחם
השמעת קבצים
Re: השמעת קבצים
באופן חד פעמי אטרח לענות, אם כי דעתי כבר אמורה לעיל.
ניתן לראות בשרשור זה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=5&t=50 את ההסבר להודעה זו [רק שימו לב לקרוא עד הסוף, יש בנושא זה 3 עמודים] את ההסבר להודעות מערכת לכל המערכת, בלי צורך להכניס זאת בכל מקום מחדש. [רק שימו לב לקרוא עד הסוף, יש בנושא זה 3 עמודים]
מהתפרטים תוריד אח"כ את ההודעה ידינית מקסימום
ניתן לראות בשרשור זה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=5&t=50 את ההסבר להודעה זו [רק שימו לב לקרוא עד הסוף, יש בנושא זה 3 עמודים] את ההסבר להודעות מערכת לכל המערכת, בלי צורך להכניס זאת בכל מקום מחדש. [רק שימו לב לקרוא עד הסוף, יש בנושא זה 3 עמודים]
מהתפרטים תוריד אח"כ את ההודעה ידינית מקסימום
נערך לאחרונה על ידי איש שלום ב 09:52 31/08/2016, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אבל הרי כתוב מראש שאין הודעת מערכת M0000?
היכן כתוב?אבל הרי כתוב מראש שאין הודעת מערכת M0000?
בשרשור ההוא כתוב ע"י אחד המשתמשים שאין, וימות המשיח ענה שיש, וזוהי האמת שיש בשלוחות השמעת קבצים הודעת מערכת M0000
אדרבה קודם כל תנסה, במערכת שלך.
ואם לא יעבוד רק אז לאחר שניסית, תעלה את השאלה בפורום
-
הודעה חשובה
דיברתי כעת עם שירות לקוחות בקשר שלא מושמע ההודעה בתיקיית Messages, הם אמרו לי שהודעת M0000 -(הודעת ברוכים הבאים) לא מושמעת בכניסה לכל שלוחה.
וידע הציבור.
ולא יכלת לקרוא גם תגובה אחת אחר כך מה שימות המשיח הגיב על זה שזה לא נכון?הודעה חשובה
דיברתי כעת עם שירות לקוחות בקשר שלא מושמע ההודעה בתיקיית Messages, הם אמרו לי שהודעת M0000 -(הודעת ברוכים הבאים) לא מושמעת בכניסה לכל שלוחה.
וידע הציבור.
מצו"ב תגובת ימות המשיח, על דברי 'קופת הקהל'
למיטב ידיעתי ההודעה הזו מושמעת כהודעה ראשונה, כמעט בכל סוגי השלוחות (למעט שלוחות ניתוב, פילטר וכו').
אנא בדוק זאת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים