אם יש לי לינק של שידור חי שאני קניתי באינטרנט, ואני רוצה להדביק אותו כשידור חי. איך אני עושה זאת?
-
אם יש לי לינק של שידור חי שאני קניתי באינטרנט, ואני רוצה להדביק אותו כשידור חי. איך אני עושה זאת?
-
- הנהלה ראשית
Re: אם יש לי לינק של שידור חי שאני קניתי באינטרנט, ואני רוצה להדביק אותו כשידור חי. איך אני עושה זאת?
ניתן בתשלום חודשי דרך השרות לקוחות.
(הסיבה היא שהשידור תופס משאבים קבועים במערכת, זאת ללא קשר להאם מישהו מאזין לשידור.)
(הסיבה היא שהשידור תופס משאבים קבועים במערכת, זאת ללא קשר להאם מישהו מאזין לשידור.)
-
Re: אם יש לי לינק של שידור חי שאני קניתי באינטרנט, ואני רוצה להדביק אותו כשידור חי. איך אני עושה זאת?
והאם זו אותה הגדרה אם אני רוצה שישמעו מוזיקה בהמתנה בעת המתנה לנציג?
הווה אומר music_on_hold?
ושאלה שנייה. למה שלא תביאו את רשימת הקודים של כל תחנות השידור שנתנו אישור למנהלי קווי/ולמנהלי ימות המשיח אישור?
ככה לא כל מנהל מערכת יצטרך לבקש אישור, פשוט אישור כללי לכל קווי ימות המשיח - פתרונות תקשורת?!
(ושאלה שלישית וקצת לא קשורה אם תרצו תמחקו הודעה זאת!!!
האם אתם עדיין צריכים קריינות לסרטי ההדרכה?
אני יכול להציע את עצמי?)
הווה אומר music_on_hold?
ושאלה שנייה. למה שלא תביאו את רשימת הקודים של כל תחנות השידור שנתנו אישור למנהלי קווי/ולמנהלי ימות המשיח אישור?
ככה לא כל מנהל מערכת יצטרך לבקש אישור, פשוט אישור כללי לכל קווי ימות המשיח - פתרונות תקשורת?!
(ושאלה שלישית וקצת לא קשורה אם תרצו תמחקו הודעה זאת!!!
האם אתם עדיין צריכים קריינות לסרטי ההדרכה?
אני יכול להציע את עצמי?)
-
- הנהלה ראשית
1. לא
2. אין אפשרות
3. כרגע יש מישהו שמבצע פיילוט, במידה ולא יצליח אפנה אליך.
2. אין אפשרות
3. כרגע יש מישהו שמבצע פיילוט, במידה ולא יצליח אפנה אליך.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 22 אורחים