אני רוצה לבנות שלוחה שתזהה את המאזין באחד מסוגי האפשרויות של enter_id.
אך אני צריך ג"כ במקרים מסויימים לנתק אותו מהזיהוי שלו ולתת לו אפשרות הקשת קוד זיהוי אחר.
עד כמה שזכור לי, אמור להיות כזה אפשרות.
חרשתי בפורום ולא מצאתי.
אם מישהו יוכל בבקשה למצוא לי את מבוקשי, או שיודע להגיד שזה לא קיים, אודה לו מאוד.
ידוע לי על אפשרות של ניתוב למערכת אחרת וחזרה לאותו מערכת.
הבעיה היא שאני צריך את זה לשימוש במספר רב של מערכות, ולא אוכל להקצות לכל מערכת מספר מיוחד עבור הניתוב והחזרה.
יש פיתרון אחר?
יש אפשרות שממערכת השניה אני יחזיר אותו למערכת הראשונה לאותו מיקום על פי מספר המערכת ממנו הופנה לשניה?
תודה רבה
התנתקות מ enter_id וחיבור מחדש עם זיהוי עבור אחר
Re: התנתקות מ enter_id וחיבור מחדש עם זיהוי עבור אחר
עיין כאן, המקור מתחבא בתוך מודול חדש שיצא לאחרונה ממש, עיין שם.
וסתם אם שאלת, בעניין חזרה ממערכת אחרת לאותו שלוחה אם יש מספר משני למערכת שלא בשימוש אז כמובן שאפשר להשתמש בזה, ואם אין מספר משני עדיין יש אפשרות פשוטה, לפני ההפניה למערכת להוסיף לרשימ"ת ואז כשחוזר עובר דרך בדיקה של רשימ"ת (זה נהיה הרבה יותר נח ושימושי ע"י הפילטר החדש שאפשר להטמיע בכל מודול) וכמובן להסיר אותו מהרשימה כשחוזר.
וסתם אם שאלת, בעניין חזרה ממערכת אחרת לאותו שלוחה אם יש מספר משני למערכת שלא בשימוש אז כמובן שאפשר להשתמש בזה, ואם אין מספר משני עדיין יש אפשרות פשוטה, לפני ההפניה למערכת להוסיף לרשימ"ת ואז כשחוזר עובר דרך בדיקה של רשימ"ת (זה נהיה הרבה יותר נח ושימושי ע"י הפילטר החדש שאפשר להטמיע בכל מודול) וכמובן להסיר אותו מהרשימה כשחוזר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים