חסימת מספרים מהרשמה לרשימת תפוצה פעם נוספת
חסימת מספרים מהרשמה לרשימת תפוצה פעם נוספת
רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שמאזין שהסיר את עצמו מרשימת תפוצה לא יוכל להירשם שוב מחדש לרשימת התפוצה? או הסרה לצמיתות מרשימת התפוצה
-
Re: חסימת מספרים שהסירו את עצמם, מהרשמה לרשימת תפוצה פעם נוספת
אפשר להגדיר לאן לעבור לאחר הסרה מרשימת תפוצהרציתי לדעת איך אפשר להגדיר שמאזין שהסיר את עצמו מרשימת תפוצה לא יוכל להירשם שוב מחדש לרשימת התפוצה? או הסרה לצמיתות מרשימת התפוצה
קוד: בחירת הכל
type=template_remove_number
template_to_remove=2
end_goto=/8
Re: חסימת מספרים מהרשמה לרשימת תפוצה פעם נוספת
תוכל לכתוב לי את המודול כי אני קצת מסתבך עם זה תודה רבה
אצלי הרשימת תפוצה היא קצת מורכבת כדלהלן: המערכת שואלת את המאזין אם הוא רוצה להצטרף לרשימת התפוצה ואם כן שיקיש 1 ואם המאזין לא מקיש אז המערכת לאחר כמה שניות מעבירה אותו להשמעת הקבצים, אני רוצה שמאזין שהסיר את עצמו מהרשימה לא יוכל להצטרף עוד הפעם כי יש מאזינים שלא שמים לב בכלל שהם נרשמים לרשימת תפוצה ואח"כ מתלוננים למה הם מקבלים צינתוקים
בהקשה על 1 תוסיף שקודם יגיע לשלוחת פילטר לפי רשימת התפוצה, ומי שכבר מוגדר כחסום יופנה לשלוחה אחרת שבה ישמע שלא יכול להוסיף את עצמו, ומי שלא מוגדר כחסום יוכל להמשיך הלאה כרגיל.
זה הבדיוק הנקודה שאני לא יודע איך להגדיר את זה איזה הגדרות לכתוב שיעשה את הפעולה הזאת של פילטר שמי שמוגדר חסום יעבור לשלוחה הלאהבהקשה על 1 תוסיף שקודם יגיע לשלוחת פילטר לפי רשימת התפוצה, ומי שכבר מוגדר כחסום יופנה לשלוחה אחרת שבה ישמע שלא יכול להוסיף את עצמו, ומי שלא מוגדר כחסום יוכל להמשיך הלאה כרגיל.
-
type=template_filter
//מספר תבנית רשימת התפוצה מתוך רשימת רשימת התפוצה שלך
template_filter=2
//לאן להעביר את מי שרשום כבר ברשימת התפוצה
template_filter_active_go_to=1
//לאן להעביר את מי שלא רשום בכלל ברשימת התפוצה
template_filter_none_go_to=2
//לאן להעביר את מי שהסיר את עצמו מרשימת התפוצה (במקרה של הסרה שמעבירה למצב חסום)
template_filter_blocked_go_to=3
תודה רבה אבדוק ואעדכן
עובד יפה מאוד תודה רבה רבה עזרת לי מאוד
עשיתי את הפעולה הנ"ל הפילטר עובד מצויין אבל אני לא מצליח להבין למה לא עובר לי לתיקייה שהפניתי. הגדרתי:
אבל לא עובר לי לתיקייה שאליה הפנתי רק חוזר לתיקייה הקודמת
type=template_filter
end_goto=/9/6
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים