ממתין לתשובות שלכםהאם יש אפשרות שהמאזינים יקליטו תגובות, במהלך שמיעת הקבצים ע"י הקשת 4*, וההקלטות יושמעו בשלוחה נפרדת, ולא בצמוד לקובץ??
איש שלום
ממתין לתשובות שלכםהאם יש אפשרות שהמאזינים יקליטו תגובות, במהלך שמיעת הקבצים ע"י הקשת 4*, וההקלטות יושמעו בשלוחה נפרדת, ולא בצמוד לקובץ??
לא מספיק הבנתי את התשובה.אולי תנסה להגדיר שכל תגובה יהא צריך אישור מהמנהל, ואח"כ אתה מיצר שלוחה ההולך לשלוחה אחרת כאשר השלוחה אחרת הוא השלוחה RepliesWaitOkAdmin
ניסתי לעשות הנ"ל ולא שייך. אבל יש עצה כדלהלן תגדיר שכל תגובה יהא צריך אישור מהמנהל, ובכל יום תעביר את ההודעות מהשלוחה הנוצר ע"י ההגדרה הנ"ל אשר שמה RepliesWaitOkAdmin שכל התגובות נקבצים שמה לשלוחה אחרת, אם הבנת ועוזר לך אשמח מאוד שתודיע לי, אם לא הבנת אני יכול לכתוב התשובה באידיש וזה יהיה לי יותר נוח (אם אתה מבין אידיש), (אגב איני יודע אם תוכל להעביר התגובות ע"י הפלפון אולי תצטרך לעשותו ע"י האתר) הצלחה מרובה,לא מספיק הבנתי את התשובה.אולי תנסה להגדיר שכל תגובה יהא צריך אישור מהמנהל, ואח"כ אתה מיצר שלוחה ההולך לשלוחה אחרת כאשר השלוחה אחרת הוא השלוחה RepliesWaitOkAdmin
אשמח ליותר פרוט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 39 אורחים