שאלה אודות מודול חזרה להאזנה האחרונה

חיבור

שאלה אודות מודול חזרה להאזנה האחרונה

שליחהעל ידי חיבור » 11:00 15/05/2019

https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... =10#p24978
הסתבכתי קצת ואשמח שתעשו לי סדר.
במערכת שלי יש 3 שלוחות של שיעורים. 1. שיעורים מקצועיים ממבחר נושאים 2. סדרת שיעורים 3. שיעורים תורניים.
השלוחות 1,2,3 הנ"ל הם תפריט שבתוכם יש תתי תפריטים עם שלוחות השמעות קבצים לפי קטגוריות.
כיום מי שבאמצע להאזין לשיעור מסדרת השיעורים, נמנע מלהיכנס לשיעורים התורניים על מנת לא לאבד את המיקום האחרון אליו האזין. (3*)

האם אני יכול להגדיר שבכל שלוחה מהשלושה יהיה שמירת סימניה משלה ושיהיה תפריט שיציע לאיזה סימניה ללכת - אם לסימניה משלוחה 1 או מ2 או מ3.
זה יכול להיות גם בצורות אחרות העיקר שתהיה אופציה שכזו.

למה הסתבכתי? כי אני מבין שהאופציה הנ"ל ניתנת להגדרה רק בשלוחות השמעת קבצים. ז"א אני יכול להגדיר תפריט שבהקשה על 1 זה יחזור למיקום האחרון שבשלוחת השמעת קבצים מסויימת. הבעיה היא שיש המון שלוחות של playfile. אני כאמור צריך אפשרות לשמירת סימניה נפרדת לכל שלוחות ההשמעת קבצים שנמצאים בתפריט 1 ולכל שלוחות השמעת קבצים שנמצאים בתפריט 2 וכו'

מקווה שהובנתי.
אשמח לעזרתכם.

דוב

Re: שאלה אודות מודול חזרה להאזנה האחרונה

שליחהעל ידי דוב » 16:32 15/05/2019

אכתוב את הרעיונות שעלו בראשי,
1. פתרון ראשון שאולי כבר ראית, לא בדיוק כמו שביקשת אבל אם זה יעזור אז זה הכי פשוט, דהיינו שהמאזין בוחר איזה שלוחה הוא רוצה להאזנה אחרונה, כך שזה כולל את כל התתי שלוחות אבל המאזין צריך להקיש את כל הנתיב עד התיקיה הרצויה, ההגדרה כאן.

2. החיסרון ברעיון הראשון שהמאזין לא תמיד זוכר את כל הנתיב עד השלוחה הסופית (לדוגמא 6/4/3/56/9/2), לזה אפשר לעשות שבכל שלוחה תהיה אפשרות לחזרה להאזנה אחרונה בשלוחה זו, ע"י הוספה לכל שלוחה של השמעת קבצים את ההגדרה הזו:

קוד: בחירת הכל

last_play_tfr=yes
(כתבת משהו דומה רק הבנתי שאתה מדבר לעשות שלוחה נפרדת בשביל החזרה ואז זה בעיה, אני מדבר להטמיע את זה בתוך השלוחות הרגילות שלאחר שמקיש את כל הנתיב יהיה אפשרות חזרה לתיקיה זו).

3. תוך כדי הכתיבה אני חושב שאולי אפשר לעשות את הפיתרון הקודם בצורה יותר יפה, שבמקום שבכל שלוחה לפני שאני נכנס יתווסף לי עוד תפריט "לחזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בשלוחה זו, הקישו 1. להאזנה רגילה הקישו 2 או המתינו", אפשר לעשות שבכל שלוחה הקשה על מקש מסויים תפעיל את ההאזנה אחרונה שבאותה שלוחה, רק אני לא בטוח איזה הגדרה תעבוד בזה, אבל תוכל לנסות כך:

control_play9=last_play_auto
last_to_play=/6/1 כל שלוחה הכתובת שלה
אם אתה רוצה את הרעיון הזה והגדרה זו לא עובדת תגיב. (בכל אופן אפשר לעשות הפנייה לשלוחה אחרת שמשמיעה את המיקום האחרון לשלוחה רק דורש פתיחת שלוחה מקבילה לכל שלוחה, אבל אני מאמין שאפשר למצוא הגדרה שתעבוד גם בלי לפתוח פיזית שלוחה נוספת).

4. אם אתה מעוניין דווקא מדוייק מה שביקשת שלוחת חזרה לכל תתי השלוחות שבשלוחה מסויימת יחד (המעלה שיותר קל להגיע לזה, והחיסרון שהוא שומר רק מיקום אחד בכל תתי השלוחות ולא כל תת שלוחה בפני עצמה), אני חושב שאפשר לעשות את זה אם יש לך עוד מספרים משניים לאותה מערכת (לא מערכת אחרת שמופנית לזאת), אתה צריך מספר כנגד כל שלוחה שתרצה לשמור עבורה את המיקום בנפרד (לפי הדוגמה שלך 3 מספרים) לא משנה אם חסומים או גם אם הם בשימוש כל שהם מגיעים לאותה נקודה בפתח המערכת.
וזה ייעשה ע"י ההגדרה שישמור את המיקום האחרון לפי מחייג ומחוייג, ובכניסה לכל אחת מהשלוחות תעשה הפנייה למערכת אחרת וחזרה למערכת שלך דרך המספר המשני של אותה שלוחה (וכמובן הגדרה בשלוחה הראשית שיגיע לאותה שלוחה), כך שבעצם כל כניסה לשלוחה תהיה אפשרית רק דרך המספר ששייך לה רק שהמאזינים לא ישמעו את המעבר בכלל. (יכול להיות שיספיק לך רק 2 מספרים ועוד המספר הראשי, תלוי אם יש תוכן נוסף במערכת שתרצה עבורו חזרה חוץ משלוש שלוחות אלו).

רק תזכורת שבכל הפיתרונות צריך להוסיף הגדרה בivr בשלוחה הראשית (או לכל שלוחה בנפרד) את ההגדרה save_last_play=yes או לאפשרות הרביעית שהבאתי save_last_play=yes_from_did.

בהצלחה.

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 13:24 05/01/2020

וזה ייעשה ע"י ההגדרה שישמור את המיקום האחרון לפי מחייג ומחוייג, ובכניסה לכל אחת מהשלוחות תעשה הפנייה למערכת אחרת וחזרה למערכת שלך דרך המספר המשני של אותה שלוחה (וכמובן הגדרה בשלוחה הראשית שיגיע לאותה שלוחה), כך שבעצם כל כניסה לשלוחה תהיה אפשרית רק דרך המספר ששייך לה רק שהמאזינים לא ישמעו את המעבר בכלל. (יכול להיות שיספיק לך רק 2 מספרים ועוד המספר הראשי, תלוי אם יש תוכן נוסף במערכת שתרצה עבורו חזרה חוץ משלוש שלוחות אלו).

רק תזכורת שבכל הפיתרונות צריך להוסיף הגדרה בivr בשלוחה הראשית (או לכל שלוחה בנפרד) את ההגדרה save_last_play=yes או לאפשרות הרביעית שהבאתי save_last_play=yes_from_did.

בהצלחה.
היי,
סורי שאני עונה רק עכשיו.
תודה על הרעיון - זה נשמע מעולה!!!
תוכל לכוון אותי לפוסט עם ההגדרות שציינת? (הפנייה למערכת אחרת וחזרה למערכת שלך דרך המספר המשני של אותה שלוחה )

דוב

שליחהעל ידי דוב » 13:48 05/01/2020

וואו, אפשר לומר שאני כבר ממש לא זוכר, אבל על פניו נראה שאת ההגדרה של שמירת מיקום אחרון לפי מחייג ומחוייג ציינתי שצריך להוסיף בivr בשלוחה הראשית

save_last_play=yes_from_did
עיין במקור כאן.
את ההפנייה בפועל, במערכת הראשונה בכל שלוחה 1 ו-2 ו-3 לעשות הפניה למערכת אחרת, זה כרגיל כאן
וכן את החזרה למערכת הראשונה אותו דבר,
רק במערכת הראשית בשלוחה הראשית צריך להוסיף הפנייה לפי מחייג ומחוייג כאן שיפנה לכל שלוחה לפי המספר.

אני לא לוקח אחריות שזה באמת יעבוד. למשל מה יקרה אם הוא נכנס לשלוחה אחת וזה שומר לו מיקום לפי מספר מזהה אחד, ואז באותה שיחה הוא נכנס לשלוחה אחרת וזה לפי מזהה אחר האם באמת המערכת תשמור לפי המזהה החדש או שמשהו ישתבש, לא יודע.
בהצלחה!!!

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 17:33 05/01/2020

וואו, אפשר לומר שאני כבר ממש לא זוכר, אבל על פניו נראה שאת ההגדרה של שמירת מיקום אחרון לפי מחייג ומחוייג ציינתי שצריך להוסיף בivr בשלוחה הראשית

save_last_play=yes_from_did
עיין במקור כאן.
את ההפנייה בפועל, במערכת הראשונה בכל שלוחה 1 ו-2 ו-3 לעשות הפניה למערכת אחרת, זה כרגיל כאן
וכן את החזרה למערכת הראשונה אותו דבר,
רק במערכת הראשית בשלוחה הראשית צריך להוסיף הפנייה לפי מחייג ומחוייג כאן שיפנה לכל שלוחה לפי המספר.

אני לא לוקח אחריות שזה באמת יעבוד. למשל מה יקרה אם הוא נכנס לשלוחה אחת וזה שומר לו מיקום לפי מספר מזהה אחד, ואז באותה שיחה הוא נכנס לשלוחה אחרת וזה לפי מזהה אחר האם באמת המערכת תשמור לפי המזהה החדש או שמשהו ישתבש, לא יודע.
בהצלחה!!!
תודה לך. מעריך את העזרה
דבר אחד לא הבנתי.
בוא נגיד שחייגתי למספר הראשי ואז בחרתי בשלוחה 2 שזה העביר אותי למספר משני של המערכת והוגדרה הפניה לשלוחה 2 לפי המחוייג המשני הנ"ל.
עכשיו אני שומע שיעור משלוחה 2 ומנתק. המערכת שומרת לי מיקום אחרון לפי מזהה של המערכת המשנית. עד כאן מעולה.

למחרת התקשרתי שוב למספר הראשי, והקשתי כוכבית 3. פה, המערכת תחזיר אותי לסימניה שנשמרה לפי המזהה של המספר הראשי!
איך אני מגדיר שיהיה ניתן לחזור למיקום אחרון לפי המזהה המשני?

שמואל

שליחהעל ידי שמואל » 19:01 05/01/2020

אתה חייב להיכנס למערכת השנייה כדי שתוכל לשמוע את האזנה האחרונה שלך מהמערכת השניה.

כל זמן שאתה במערת א' תקבל את האזנות האחרונות משם, אם תעבור למערכת ב' תקבל משם.

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 22:35 05/01/2020

נתקלתי בבעיה ביישום הפיתרון הנ"ל. אולי יהיה לכם רעיון...
אני מבין שאני צריך להגדיר בשלוחה מספר 1 הפניה למספר משני X ובשלוחה הראשית אני מגדיר הפניה לפי מחייג ומחוייג, וקובץ Did Go To יכיל הוראה של הפניה פנימית לשלוחה 1 כשמחוייג למספר X.
הבעיה היא שמוגדר אצלי במערכת

check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
(בגלל הנושא הזה: https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... 4&start=20), וממילא אם מישהו הקיש 1, ואח"כ חזר אחורה (עם # או * ) ונכנס לשלוחה אחרת, וא"כ שוב חזר לשלוחה 1 הוא ישאר בשלוחה הראשית...

אלא אם כן ניתן להחריג שהגדרת one_time תהיה פעילה רק עבור מספר מחייג מסויים ותוחרג עבור מספר מחוייג אחר.

מה אתם אומרים?

ושוב תודה על כל העזרה. אין עליכם!

דוב

שליחהעל ידי דוב » 22:56 05/01/2020

אפשר באותה מערכת לעשות כמה פעמים הפניה לפי מחייג ומחוייג, ולכן בשלוחה 0000/1 תוסיף שם הפניה לפי מחייג ומחוייג ואת הקובץ Did Go To החדש תשים בשלוחה שם.

אני רק מעדכן, שבעניין השאלה שלך איך בהתקשרות חדשה כוכבית 3 תחזיר אותך לפי המזהה שהיית בו בשיחה קודמת, כבר לפני כמה שעות (לא ברצף) התחלתי לכתוב תשובה בעניין רק אני חושב תוך כדי הכתיבה ומתפתחים דברים כך שאני מקווה שעוד מעט אסיים. הולך להיות לך מגילה רצינית בעניין.....

דוב

שליחהעל ידי דוב » 00:13 06/01/2020

אקדים שהדברים נכתבו לאורך כמה שעות, לפרקים, והרעיונות צצו תוך כדי, אם זה יועיל למישהו אשמח בעזה"י בהמשך לצמצם את הברבורים הרבים, במקום שהמאמץ ילך לטמיון. אשמח מאוד אם מי שמעוניין שיודיעני.
אני חושב שיתכן ומספיק לקרוא רק את הקטע האחרון המודגש באדום, אני כעת לא הכי מרוכז וקשה לי לחשבן איך יבין את זה מישהו אחר שלא עבר את המהלכים. תנסה אם לא תבין תחזור להתחלה
תודה לך. מעריך את העזרה
דבר אחד לא הבנתי.
בוא נגיד שחייגתי למספר הראשי ואז בחרתי בשלוחה 2 שזה העביר אותי למספר משני של המערכת והוגדרה הפניה לשלוחה 2 לפי המחוייג המשני הנ"ל.
עכשיו אני שומע שיעור משלוחה 2 ומנתק. המערכת שומרת לי מיקום אחרון לפי מזהה של המערכת המשנית. עד כאן מעולה.

למחרת התקשרתי שוב למספר הראשי, והקשתי כוכבית 3. פה, המערכת תחזיר אותי לסימניה שנשמרה לפי המזהה של המספר הראשי!
איך אני מגדיר שיהיה ניתן לחזור למיקום אחרון לפי המזהה המשני?
באמת לא חישבנתי את זה,
בצורה הפשוטה אתה יכול להגדיר את החזרה למיקום האחרון במקום בכוכבית 3, בתוך כל שלוחה בנפרד. דהיינו אחרי שהקשתי 1 שזה שלוחת "שיעורים מקצועיים ממבחר נושאים", אני ישמע "לחזרה למיקום האחרון אליו האזנת מתוך שלוחה זו הקש אפס", ואז את התפריט (או להיפך, כמובן. וכן בשלוחה הראשית לחזרה למיקום האחרון הקש את מספר השלוחה, ואפס), כך בכל אחד משלושת השלוחות.

הקטע הצבוע סומן עקב תיקון המופיע בסוף שגרם לו להיות לא כ"כ רלוונטי, ניתן לדלג.
בעניין הכוכבית 3 יש פה "חקירה" קטנה, צריך לבדוק מה קורה כשמוגדר שישמור גם לפי מחוייג, ואני מפנה ע"י שלוחה רגילה בלי הגדרת מחוייג, אתה טוען שהוא יתייחס למזהה של המספר הראשי שזה המזהה שלי, אבל זה בכלל לא מחייב כי הרי כעת לא הגדרתי לו לבדוק לפי המחוייג אלא רק המחייג.
ובאמת יש סיכוי שלא יעבוד כי יתכן שהמערכת תחפש בקובץ לוג שורה בלי מספר מחייג כלל וכל שורה עם תוספת כזו הוא לא יתייחס אליה, אבל אי אפשר לדעת איך הם הגדירו זאת אולי כן יתיחס גם לשורה עם תוספת, וא"כ השאלה לאיזה שורה אולי הראשונה או האחרונה שיפגוש. (היה הרי תיקון של ימות המשיח כאן במשהו דומה לזה רק בצורה הפוכה (אם הבנתי שם נכון, כי לדעתי כל התיקון נבע מחוסר הבנה בין התלונה שמה לימות, או שאני לא מבין נכון מה התיקון), שאם מוגדר שיחזור להשמעה אחרונה לפי מחוייג ואין פרטים אז מחפש אם יש שורה של מיקום אחרון ללא מחוייג ויפעיל את זה, השאלה מה יקרה במקרה הפוך כשלנו שלא מוגדר מחוייג אם יתייחס לשמירה של מחוייג, אבל כאמור לכאו' לא יקרה אם לא טופל להדיא בעניין)
(עכשיו אני שם לב שכל החבורה הזו לא שייכת אם הגדרנו את הגדרת השמירה לפי מחוייג בקובץ IVR, כי אז גם אם לא נכתוב בכוכבית שלוש את הגדרת המחוייג לכאו' הוא יקבל את זה אוטומטית מהקובץ IVR (זה לדעתי, אפי' שבכמה מקומות הזכירו שצריך להגדיר גם בשלוחת החזרה, לכאו' זה רק כשמגדירים בשלוחת ההשמעה עצמה ולא בIVR). דהיינו שהפלפול שייך רק במקרה שהגדרנו את השמירה לפי מחוייג בכל שלוחת השמעת קבצים בנפרד)

אם בא לך להשקיע קצת ולהצטעצע שיהיה גם כוכבית 3, גם לזה נמצא פיתרון בס"ד, האפשרות הראשונה לזה, אתה יכול לעשות שבשלוחה כובית 3 יהיה תפריט "לחזרה למיקום האחרון של שלוחה 1 הקש אחת לחזרה למיקום האחרון של שלוחה 2 הקש 2 וכו", משם הוא יופנה למערכת השניה, רק כדי לגרום שכשיחזור יופנה אוטומטית למיקום האחרון ולא לתפריט שבשלוחה המבוקשת כרגיל, אז לפני שמופנה הוא יצורף לרשימת תפוצה מסויימת וכשחוזר למערכת זה יעבור דרך פילטר שבודק אם לא רשום מופנה לתפריט ואם רשום מופנה מיד להשמעה אחרונה, (וכמובן מסיר את עצמו מהרשימה בשביל הפעם הבאה).

גם קטע זה טושטש, עקב טעות קטנה ושיפורים שצצו לאחר מכן, אך השארתי כי נצרך להבנת הנכתב אח"כ (פשוט אין לי כוח כעת לעבור על הכל ולחשבן מה לא מובן מהכתוב)
אם תרצה שיהיה ממש כמו שאמור להיות כוכבית 3 שזה בעצם מה שהיה נשמע שרצית, שהמערכת תחזיר אותו אוטומטית לשלוחה האחרונה שהאזין כך שיקיש כוכבית 3 ויחזור מיד למיקום האחרון מתוך כל השלוחות יחד, תוכל לפתוח עוד רשימ"ת וכשיקיש כוכבית 3 המערכת תבדוק אם הוא נמצא ברשימה זה אומר שהוא האזין בפעם האחרונה לשלוחה 1, אם הוא נמצא אבל חסום זה אומר שהאזין פעם אחרונה לשלוחה 2, ואם לא נמצא זה אומר שהאזין לשלוחה 3 (וגם אם עדיין לא האזין כלל, זה ילך לשלוחה 3 ויגיד לו שאין נתונים על האזנה אחרונה), וכמובן להוסיף בפתח השלוחות, בשלוחה 1 הוספה, בשלוחה 2 חסימה, ובשלוחה 3 הסרה.
אציין כי כמו שנראה לי שקורה בשמירה של האזנה אחרונה בכל מערכת רגילה (תקן אותי אם טעיתי), במקרה שנשמר לו האזנה אחרונה לדוגמא בשלוחה 1, ולאחר מכן התקשר שוב והאזין לשלוחה 2 אבל שם לא שמר האזנה אחרונה כי יצא בין ההאזנות או שגמר את כל ההאזנות שבשלוחה, זה מוחק גם את ההאזנה אחרונה של שלוחה 1. אז גם כאן כיוון שלפי הרשימ"ת הוא האזין לשלוחה 2 האחרונה אז זה לא יוביל אותו לשמירה האחרונה של שלוחה 1.
טשטשתי כי מבדיקה ראשונית שעשיתי נראה שטעיתי ובאמת ההאזנה אחרונה כן נשמרת גם לאחר התקשרות נוספת כל זמן שלא נשמרה האזנה חדשה, אז קטע זה רק בתור פתיח להבנת ההמשך.

אם תרצה בעניין זה לשפר ולהוסיף שכן ישלח את המאזין להאזנה אחרונה בשלוחה 1 אפי' שהאזין לשלוחה 2 לאחר מכן ולא שמר שם האזנה אחרונה. אני חושב שיש שני שיטות לעניין זה.
דבר ראשון זה שלוש רשימו"ת לכל שלוחה רשימה, רשימה שהמאזין בה ירשם כפעיל זה אומר שהיא השלוחה האחרונה שאליה האזין המאזין, הרשימה שבה הוא חסום זה השלוחה שהאזין לפני כן, והרשימה שבה המאזין איננו מופיע היא הרשימה שבה המאזין האזין בעבר הכי רחוק מבין השלושה.
עכשיו בתוך שלוחה כוכבית 3 יהיו שלוש שלוחות של חזרה להשמעה אחרונה אחת בתוך השניה, והפיכת ההודעה "אין נתונים על השמעה אחרונה" לשקטה (בשני השלוחות הפנימיות יותר, בהכי חיצונית להשאיר את ההודעה למקרה שאין באף אחד נתונים), ואז אם לא יהיה נתונים על האזנה אחרונה חוזר שלוחה אחת אחורה, שבה יבדוק אם יש האזנה אחרונה בשלוחה נוספת וכו'. רק כדי שהוא יבדוק את השלוחות לפי הסדר שבו האזין לאחרונה המאזין, צריך לעשות שלוש שלוחות כאלו שבתוך כל אחת שלוש שלוחות נוספות כל אחד בסדר שונה, וההפניה לשלוש שלוחות אלו יהיו ע"י שני פילטרים אחד אחרי השני שיפנו כל אחד לפי סדר ההאזנה שלו, וזה לפי המצב הנתון בשלוש הרשימו"ת.
וכמובן להוסיף שבכל כניסה לכל אחד מהשלוחות ישתנה המצב של הרשימו"ת מה שהיה פעיל יחסם, מה שהיה חסום ימחק ומה שהיה מחוק ירשם כפעיל.

היה לי רעיון נוסף שהוא היה הראשון שעלה בדעתי, אך הוא קצת התערבב לי בראש ואני חושב שהיה בו פשלה, אז עד כאן בינתיים

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 10:22 06/01/2020

:D אתה חתיכת כישרון! איזו מערכה...
אני יעמיק בזה עכשיו.

רק לפני כן, חשבתי על עוד משהו שיכול למנוע מהקומבינה הזו לעבוד כראוי.
אשרטט את התהליך עד היכן שהוא נתקע:
אני מתקשר למספר הראשי של המערכת, שומע את התפריט ובוחר להאזין לקטגוריה שנמצאת בשלוחה 1
שלוחה 1 מוגדרת כשלוחת ניתוב, ומעבירה אותי למספר משני של המערכת, ומאחורי הקלעים אני מגיע כעת חזרה לשלוחה הראשית תחת זיהוי מחוייג חדש.
בשלוחה הראשית אני מגדיר check_did_and_go_to_folder - שיעביר לשלוחה פנימית בתוך המערכת לפי מחוייג.
בקובץ Did Go To אני מגדיר שמי שמחוייג למספר המשני יעבור לשלוחה 1.
כאן צצה בעיה ראשונה שיש כאן הגדרה מעגלית, כי שלוחה שוב תנתב אותי למספר המשני ותזרוק אותי חזרה לתפריט הראשי, שיעביר בתורו לשלוחה וחוזר חלילה...

הפיתרון האפשרי הוא, להגדיר בקובץ Did Go To הפניה לשלוחה 1/.... זאת אומרת שאת התוכן של שלוחה 1 אני יניח בתוך שלוחה 1/1 ואז ההפניה של קובץ Did Go To תעקוף את שלוחת הניתוב.
אבל אז - מה יקרה שאני ירצה לחזור לתפריט הראשי ויקיש * או # ואז אני מגיע לשלוחה הראשית ששם מוגדר הפניה לשלוחה פנימית 1/1 ואז אני שוב נקלע למעגל כזה...

הפיתרון האפשרי להגדיר בשלוחה הראשית הפניה רק פעם אחת בשיחה.
אבל אז- אם נכנסתי לשלוחה 1 ואח"כ יצאתי ושוטטתי בשאר השלוחות, ואח"כ שוב הקשתי על שלוחה 1, כאן המערכת לא תפנה אותי לשלוחה 1/1 כי היא עושה את זה רק פעם אחת... ואז אני נשאר בתפריט הראשי...

קיצער, ימות המשיח, אני רוצה להזמין פיתוח שיהיה ניתן להגדיר חזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בכל שלוחה גם במודול menu
ואז המערכת תחפש מיקום אחרון שתחת שלוחת התפריט שבה הוגדר save_last_play

כמה יעלה?

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים