אני עושה שלוחה של קבלת נתונים במערכת שלי בשביל מאגר ואני מעונין שיהיה שלוחה שניתן להקיש ת.ז או טלפון ולדעת אם המספר רשום במאגר
אם משהו יודע על דבר כזה ע"י כקובץ LOG או משהו כזה
תודה רבה והמשך יום טוב
קבלת נתונים
Re: קבלת נתונים
לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה אבל יש אפשרות של התחברות עם ת.ז. או מספר טלפון וזה שומר (אפשר להקליט על זה שם וזה שומר ואפילו ממיר לטקסט בתשלום)אני עושה שלוחה של קבלת נתונים במערכת שלי בשביל מאגר ואני מעונין שיהיה שלוחה שניתן להקיש ת.ז או טלפון ולדעת אם המספר רשום במאגר
תודה רבה והמשך יום טוב
אם זה מה שאתה צריך
ואם זה לא מספק אותך ואתה צריך לשמור הרבה פרטים על זה ברעיון אין אפשרות רק אתה יכול לקחת את הנתונים ולעלות אותם לשלוחה בתור קובץ enteridvalname
ואז הוא מתחבר עם כל הפרטים אבל החיסרון שאתה צריך כל הזמן לעלות את הקובץ ואם זה מערכת פופלרית זה קצת לא אפשרי כל הזמן לשחק עם זה
לכן יש אפשרות בAPI ההפוך לעלות את הקובץ הזה אוטומטית לשלוחה לכן תסביר יותר למה אתה צריך ונוכל להסביר יותר
כוונתי היא שמי שרוצה מצטרף למאגר ע"י הקשת ת.ז ופרטים נוספים אני רוצה שאחרי זה יהיה שלוחה במערכת שבה כל משתמש יוכל להקיש מספר ת.ז או טלפון ועל ידי זה לדעת עם יש משהוא במאגר אם הת.ז הזולא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה אבל יש אפשרות של התחברות עם ת.ז. או מספר טלפון וזה שומר (אפשר להקליט על זה שם וזה שומר ואפילו ממיר לטקסט בתשלום)אני עושה שלוחה של קבלת נתונים במערכת שלי בשביל מאגר ואני מעונין שיהיה שלוחה שניתן להקיש ת.ז או טלפון ולדעת אם המספר רשום במאגר
תודה רבה והמשך יום טוב
אם זה מה שאתה צריך
ואם זה לא מספק אותך ואתה צריך לשמור הרבה פרטים על זה ברעיון אין אפשרות רק אתה יכול לקחת את הנתונים ולעלות אותם לשלוחה בתור קובץ enteridvalname
ואז הוא מתחבר עם כל הפרטים אבל החיסרון שאתה צריך כל הזמן לעלות את הקובץ ואם זה מערכת פופלרית זה קצת לא אפשרי כל הזמן לשחק עם זה
לכן יש אפשרות בAPI ההפוך לעלות את הקובץ הזה אוטומטית לשלוחה לכן תסביר יותר למה אתה צריך ונוכל להסביר יותר
תודה רבה
תוכל להגדיר בקבלת נתונים שזה יוסיף את התז לקובץ נוסף שהוא יהיה כניסה לפי מספר אישי, ובשלוחה שיוכלו לבדוק האם המספר קיים תעשה שלוחה עם כניסה לפי המספר אישי וכך רק אם המספר קיים יוכל להיכנס לשלוחה שתודיע שהמספר קיים, ואם לא יודיע שלא קיים ויחזור אחורה.
יש אופציה אולי לעשות שבסוף קבלת הנתונים זה יוסיף את המספר לרשימת תפוצה ויהיה שלוחה במערכת שיכולים לבדוק עם מספר קיים משהו יכול לעזור לי בזה
כאןתוכל להגדיר בקבלת נתונים שזה יוסיף את התז לקובץ נוסף שהוא יהיה כניסה לפי מספר אישי, ובשלוחה שיוכלו לבדוק האם המספר קיים תעשה שלוחה עם כניסה לפי המספר אישי וכך רק אם המספר קיים יוכל להיכנס לשלוחה שתודיע שהמספר קיים, ואם לא יודיע שלא קיים ויחזור אחורה.
אם משהו חסר תסביר.
יש עוד שתי אפשריות - להגדיר שלחה ל קבלת הקלטות ונתונים ולעשות
עיין כאן עכשיו יש שתי אפשריות
1 פשוט צריך לשאול בשאלה השניה "אם ברצונך להיות מאושר להיכנס הקישו 1, אם לא הקישו 2" (אם יש 1 אז הוא מאושר, ואם יש משהו אחר אז הוא חסום)
עיין כאן
2 יותר מתקדם לעשות פילטר לפי רשימות ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ
בהצלחה
קוד: בחירת הכל
add_to_list_all_information=yes
1 פשוט צריך לשאול בשאלה השניה "אם ברצונך להיות מאושר להיכנס הקישו 1, אם לא הקישו 2" (אם יש 1 אז הוא מאושר, ואם יש משהו אחר אז הוא חסום)
עיין כאן
2 יותר מתקדם לעשות פילטר לפי רשימות ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ
בהצלחה
אתה יכול לעשות שלוחה של הצטרפות שקטה לרשימת התפוצה קישור https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?t=24#p43יש אופציה אולי לעשות שבסוף קבלת הנתונים זה יוסיף את המספר לרשימת תפוצה ויהיה שלוחה במערכת שיכולים לבדוק עם מספר קיים משהו יכול לעזור לי בזה
א"א לצרף מספר ת"זאתה יכול לעשות שלוחה של הצטרפות שקטה לרשימת התפוצה קישור https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?t=24#p43יש אופציה אולי לעשות שבסוף קבלת הנתונים זה יוסיף את המספר לרשימת תפוצה ויהיה שלוחה במערכת שיכולים לבדוק עם מספר קיים משהו יכול לעזור לי בזה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 39 אורחים