-1- יש לי מערכת שיש שם מתקשרים מחו"ל שמתקשר דרך המספר 16465852960
ומזמן כניסת השבת בא"י אומר "המערכת סגורה בשבתות ובימים טובים"
האם אפשר לעשות שבני חו"ל יוכלו לשמוע עד הזמן שלהם ??????????????????????????????
-2-האם יש אפשרית להגדיר
routing_from_yemot=no
שלא יוכל לעבוד במערכות אחרות שיוכלו להגיע למערכת שלך כניתוב פנימי חוץ ממערכות.............. זו
יש לי מערכת..............
יש לי מערכת..............
נערך לאחרונה על ידי 111 ב 16:26 20/11/2018, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Re: יש לי מערכות
-3- אני רוצה שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" א"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
נערך לאחרונה על ידי 111 ב 16:40 20/11/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך אפשר לחייג לקול מבשר ע"י מס' ישראלי ??-3- תוכל לחייג ל"קול מבשר" א"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
Re: יש לי מערכת
אין אפשרות לנתב מימות לקול מבשר!
דרך נאמבר (קול מבשר אמריקאי)איך אפשר לחייג לקול מבשר ע"י מס' ישראלי ??-3- תוכל לחייג ל"קול מבשר" א"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
שאלה זו הוא הוספה על שני השאלות הראשונים.איך אפשר לחייג לקול מבשר ע"י מס' ישראלי ??-3- אני רוצה שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" ע"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
אני רוצה ע"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}דרך נאמבר (קול מבשר אמריקאי)איך אפשר לחייג לקול מבשר ע"י מס' ישראלי ??-3- אני רוצה שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" ע"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
Re: יש לי מערכת..............
אני גם מצרף לבקשות הרב "111" -1- להגדיר routing_from_yemot=no-1- יש לי מערכת שיש שם מתקשרים מחו"ל שמתקשר דרך המספר 16465852960
האם אפשר לעשות שבני חו"ל יוכלו לשמוע עד הזמן שלהם ??????????????????????????????
-2-האם יש אפשרית להגדיר
routing_from_yemot=no
שלא יוכל לעבוד במערכות אחרות שיוכלו להגיע למערכת שלך כניתוב פנימי חוץ ממערכות.............. זו
-3- אני רוצה שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" א"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
-2- דחוף דחוף שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" א"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {אבל לא מוכן לשלם על זה }
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... =30#p17498
איך אפשר לחייג לקול מבשר ע"י מס' ישראלי ??
077-313-7770
מקווה שהבנתי נכון שאתם רוצים שכל המערכות לא יוכלו לנתב למערכת שלכם חוץ ממערכת מסויימת שכן.-2-האם יש אפשרית להגדיר
routing_from_yemot=no
אם זה מערכת חדשה שהמספר עדיין לא פורסם תוכל לפתוח עוד מספר ולעשות הפניה בשלוחה הראשית למערכת שלך ולפרסם רק את המספר הזה ובו תגדיר routing_from_yemot=no ולמערכות שאתה כן רוצה להפנות תשתמש במספר המקורי.
ואם זה מספר שכבר פורסם תעשה את אותו דבר ע"י העברה של כל המערכת למספר אחר (בשרות לקוחות או FTP) ותעשה בו הפניה למספר החדש ותגדיר בו את routing_from_yemot=no.
קודם תודה רבה אבל יש לי כמה בעיות. ראשית המערכת שלי יש כ 8 מספרים מפורסמים ועוד כ1000 מספרי אישי. שנית כשאני שולח צינתוק או כשאני מתקשר למישהו דרך המערכת השיחה מזוהה מספר האמיתי. ועוד................מקווה שהבנתי נכון שאתם רוצים שכל המערכות לא יוכלו לנתב למערכת שלכם חוץ ממערכת מסויימת שכן.-2-האם יש אפשרית להגדיר
routing_from_yemot=no
אם זה מערכת חדשה שהמספר עדיין לא פורסם תוכל לפתוח עוד מספר ולעשות הפניה בשלוחה הראשית למערכת שלך ולפרסם רק את המספר הזה ובו תגדיר routing_from_yemot=no ולמערכות שאתה כן רוצה להפנות תשתמש במספר המקורי.
ואם זה מספר שכבר פורסם תעשה את אותו דבר ע"י העברה של כל המערכת למספר אחר (בשרות לקוחות או FTP) ותעשה בו הפניה למספר החדש ותגדיר בו את routing_from_yemot=no.
1 יש לי מערכת שיש שם מתקשרים מחו"ל שמתקשר דרך המספר 1646-585-2960
2 האם יש אפשרית להגדיר routing_from_yemot=no
3 אני רוצה שיהיה אפשרית לחייג ל"קול מבשר" ע"י ניתוב למערכת אחרת של ימות המשיח {ומוכן לשלם על זה}
האם יש פתרון??????????????? ימות המשיח האם יש תגובה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים