שלום וברכה
אני די חדש בתפעול מערכת, ועם כל החומר העצום שיש פה, אני לא מצליח למצוא, איך עושים שלוחות, כלומר אני רוצה ששלוחה 1 תהיה של שיעורים של ראובן, ושלוחה 2 תהיה של שיעורים של שמעון, זה קל.
אבל אני מנסה שאחרי שלוחצים 1 לראובן, יהיה שוב אופציות, 1 לשיעורים של אמצע שבוע, ו-2 לשיעורים של ערב שבת, זה לא ברור לי מה עושים.
אפשר עזרה?
תודה רבה
שלוחות
Re: שלוחות
ברוך הבא
תגדיר את שלוחה 1 כשלוחת תפריט ותפתח תחתיה שלוחות נוספות 1 עד 9 ואותם תגדיר כהשמעת קבצים או כתפריט להמשך בחירה
תגדיר את שלוחה 1 כשלוחת תפריט ותפתח תחתיה שלוחות נוספות 1 עד 9 ואותם תגדיר כהשמעת קבצים או כתפריט להמשך בחירה
את השלוחה 1 אתה משנה לתפריט ע"י כרטסת "מאפיינים" ובתפריט הנפתח אתה בוחר "תפריט"ברוך הבא
לאחר מכן אתה מרענן את הדף ובוחר בשלוחה 1 שכבר הפכה לתפריט
ובכרטסת "ניהול קבצים" יש כפתור "צור שלוחה חדשה"
השלוחות החדשות אמורות להיות "השמעת קבצים" ובתוכם יהיו השיעורים
בהצלחה
-
יישר כוח
עשיתי את זה ולא הועיל מאומה, הוא אומר, הקש את מספר השלוחה, לחצתי איזה מאה פעמים, והוא לא התייחס בכלל, רק חזר על ה'הקש' שלו
עשיתי את זה ולא הועיל מאומה, הוא אומר, הקש את מספר השלוחה, לחצתי איזה מאה פעמים, והוא לא התייחס בכלל, רק חזר על ה'הקש' שלו
יש לך עכשיו שלוחה 1יישר כוח
שבתוכו יש שלוחות של השמעת קבצים?
מה המספר של השלוחות הפנימיות?
-
יפה אמרת
עכשיו הבנתי שעשיתי 11 במקום 1, שיניתי ל-1 וזה הסתדר.
תודה רבה
עכשיו יש לי שאלה חדשה
א. איך עושים שלא ישמעו לפני זה את ה'אורך חמישים דקות'.
ב. אם אני רוצה שכל שיעור יהיה שלוחה כלו' לשיעור ראשון הקש 1 לשיעור שני הקש 2 וכו', אפשר?
והאם אפשר יותר מ-9?
תודה רבה
עכשיו יש לי שאלה חדשה
ב. אם אני רוצה שכל שיעור יהיה שלוחה כלו' לשיעור ראשון הקש 1 לשיעור שני הקש 2 וכו', אפשר?
והאם אפשר יותר מ-9?
-
היתי רוצה לדעת איך עושים שלוחות שת מיספרים משום מה אני לא מצליח
ניתן לבטלו בכרטסת "הגדרות בשלוחה" יש לך את האפשרות לעשות את זה בקצרהיפה אמרת
תודה רבה
עכשיו יש לי שאלה חדשה
כן זה נקרא "תפריט בחירת קובץ"ב. אם אני רוצה שכל שיעור יהיה שלוחה, כלו' לשיעור ראשון הקש 1 לשיעור שני הקש 2 וכו', אפשר?
זה קשור להגדרות של "תפריט בחירת קובץ" עיין בפורום > הגדרות במערכת > השמעת קבציםוהאם אפשר יותר מ-9?
בהצלחה
בכרטסת "הגדרות בשלוחה" > סוג השלוחה > תפריט > יש לך שם שאלה מכמה ספרות מורכבים השלוחותהיתי רוצה לדעת איך עושים שלוחות שת מיספרים משום מה אני לא מצליח
בהצלחה
בהגדרות מתקדמות / הגדרות במערכת / השמעת קבצים כתבויפה אמרת
תודה רבה
עכשיו יש לי שאלה חדשה
והאם אפשר יותר מ-9?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 44 אורחים