להשמיע קבצי הקלטות בשלוש שלוחות
להשמיע קבצי הקלטות בשלוש שלוחות
אני מעוניין שקבצים משלוחת הקלטות מסויימת יושמעו בשלוש שלוחות שונות באופן אוטומטי, לשני שלוחות זה אפשרי: בהגדרה =folder_move, ולהוסיף יצירת לינק לשלוחה נוספת =copy_record_link, אבל לא ניתן ליצור שני לינקים (לפי נסיוני הלינק השני לא עובד), אני מחפש עיצה איך שיוכל להישמע בשלוש שלוחות
Re: להשמיע קבצי הקלטות בשלוש שלוחות
בכל השלוחות יש הודעות רק מההקלטות?
אם כן - תעשה בשלוחת ההשמעה שתשמיע את ההודעות מהשלוחה האחרת
אם כן - תעשה בשלוחת ההשמעה שתשמיע את ההודעות מהשלוחה האחרת
כוונתך בודאי להגדרה זו =folder_to_play, הבעיה שלי שיש השמעות נוספות בשלוחה ולא רק ההקלטות משלוחת ההקלטות. (ההשמעות הנוספות הם גם הקלטות, אבל הם משלוחה אחרת של הקלטות)
יש למישהו פיתרון לזה?
יש לי כמה שלוחות להשמעת קבצים כל שלוחה לקבוצה מוגדרת, ואני רוצה אפשרות גם להקליט הודעה שתושמע לכל הקבוצות (חוץ מההודעות הנפרדות לכל קבוצה).
יש לי כמה שלוחות להשמעת קבצים כל שלוחה לקבוצה מוגדרת, ואני רוצה אפשרות גם להקליט הודעה שתושמע לכל הקבוצות (חוץ מההודעות הנפרדות לכל קבוצה).
פתרון לא כ"כ טוב, אבל אולי טוב מכלום.
תהפוך השלוחות של הקבוצות לשלוחות תפריט, ובכל שלוחה תעשה תת שלוחה השמעת קבצים, שמשמיע קבצים מתיקייה X ששם הולך הקלטות שאתה רוצה שכולם ישמעו.
כך כשהם יכנסו לשלוחות שלהם, הם ימשיכו לשמוע כמו שהיה מקודם, רק שיהיה להם אפשרות להקיש 1 כדי לשמוע ההקלטות שלך.
תהפוך השלוחות של הקבוצות לשלוחות תפריט, ובכל שלוחה תעשה תת שלוחה השמעת קבצים, שמשמיע קבצים מתיקייה X ששם הולך הקלטות שאתה רוצה שכולם ישמעו.
כך כשהם יכנסו לשלוחות שלהם, הם ימשיכו לשמוע כמו שהיה מקודם, רק שיהיה להם אפשרות להקיש 1 כדי לשמוע ההקלטות שלך.
תודה רבה על החשיבה.
רק שבמקרה שלי אם כבר אני יעשה פשוט שני שלוחות בתפריט ראשי אחד לקבוצות ואחד לכללי.
ואגב אם זה יעזור למישהו אחר, אפשר להשאיר את השלוחה בתור השמעת קבצים רק להקצות מקש למעבר לשלוחה אחרת.
אני מאמין שזה דבר שהרבה נתקלים בו אין לאף אחד איזה רעיון, להעתקה משלוחה לכמה שלוחות שיש בהם עוד השמעות.
תודה רבה
רק שבמקרה שלי אם כבר אני יעשה פשוט שני שלוחות בתפריט ראשי אחד לקבוצות ואחד לכללי.
ואגב אם זה יעזור למישהו אחר, אפשר להשאיר את השלוחה בתור השמעת קבצים רק להקצות מקש למעבר לשלוחה אחרת.
אני מאמין שזה דבר שהרבה נתקלים בו אין לאף אחד איזה רעיון, להעתקה משלוחה לכמה שלוחות שיש בהם עוד השמעות.
תודה רבה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים