שלוחת תכנים לפי ימות השבוע
שלוחת תכנים לפי ימות השבוע
ברצוני לעשות שלוחה עם השמעות לפי שבועות כך שזה יתחיל להשמיע בכל פעם שנכנסים לשלוחה זו את ההשמעות של השבוע ולאחר מכן את של למעלה, זאת אומרת כשגומר להשמיע את ה 3-4 השמעות של השבוע זה ימשיך להשמיע את של שבוע הבא ולא של שבוע קודם. איזה קוד אני אמור לכתוב ואיך אני אמור לכתוב את שמות הקבצים? תודה
Re: שלוחת תכנים לפי ימות השבוע
לפי מה שבדקתי ראיתי שיש אפשרות של שלוחה לפי שבועות עם תתי תיקיות מחולקות לפי תאריך של שבוע לועזי אבל בתאריך עברי יש רק אפשרות להכניס הכל לשלוחה אחת ולערוך את שמות הקבצים לפי השבוע והיום בשבוע.
אני רוצה להגדיר שלוחה של השמעות שבועיות לפי שבוע עברי אך שאינם תלויות בימות השבוע אלא בשבוע בלבד, לכן אני רוצה אפשרות של תתי תיקיות כפי שיש באפשרויות של שבוע לועזי.
האם ניתן לסדר זאת? או לפחות אף במתכונת של תיקיה אחת אך שלא יהיה תלוי כלל בימות השבוע אלא במספר השבוע.
ואגב יעזור אם תוכלו לפרט בדיוק את מספרי השבוע של תאריך עברי התקף לשנה זו. ומתי משתנה סדרם ואיך מחושב שבוע של חול המועד וכו'.
תודה
אני רוצה להגדיר שלוחה של השמעות שבועיות לפי שבוע עברי אך שאינם תלויות בימות השבוע אלא בשבוע בלבד, לכן אני רוצה אפשרות של תתי תיקיות כפי שיש באפשרויות של שבוע לועזי.
האם ניתן לסדר זאת? או לפחות אף במתכונת של תיקיה אחת אך שלא יהיה תלוי כלל בימות השבוע אלא במספר השבוע.
ואגב יעזור אם תוכלו לפרט בדיוק את מספרי השבוע של תאריך עברי התקף לשנה זו. ומתי משתנה סדרם ואיך מחושב שבוע של חול המועד וכו'.
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים