יש 4 דרכים להירשם לאייקול.
1. להיכנס לאתר http://www.email36.com ולהזין את מספר הטלפון האישי בשדה הנדרש ולאשר.
2. למי שאין אינטרנט, יש לשלוח מייל לכתובת icall@email36.com, ובנושא לרשום את מספר הטלפון האישי.
3. למי שאין אינטרנט ואין מייל, יש לגשת לעמדות נדרים פלוס, לחפש בקופות נוספות את "אייקול", ולשלוח הודעה עם מספר הטלפון האישי.
4. למי שאין אינטרנט, אין מייל, ואין חשבון בנדרים פלוס, אפשר לבקש מחבר שכבר משתמש באייקול, שייכנס לשלוחה 9, ויזמין אותו לשירות.
בכל אחת מהאפשרויות הנ"ל, יישלח צלצול ממספר גישה לאייקול, למספר הטלפון האישי. באפשרויות 2 ו3, הצלצול יישלח לאחר כ40 שניות.
5. למי שאין אינטרנט, אין מייל, אין חשבון בנדרים פלוס, ואין חברים... עדיין אין פיתרון.
4 דרכי גישה לאייקול
Re: 4 דרכי גישה לאייקול
פסיכולוג5. למי שאין ... ואין חברים ... עדיין אין פיתרון.
אפשר להתקשר מכל ווצאפון מפורטל התוכן, רק תתן את המספר.יש 4 דרכים להירשם לאייקול.
5. למי שאין אינטרנט, אין מייל, אין חשבון בנדרים פלוס, ואין חברים... עדיין אין פיתרון.
03-307-71-63אפשר להתקשר מכל ווצאפון מפורטל התוכן, רק תתן את המספר.יש 4 דרכים להירשם לאייקול.
אפשר גם ב"קהילות"?3. למי שאין אינטרנט ואין מייל, יש לגשת לעמדות נדרים פלוס, לחפש בקופות נוספות את "אייקול", ולשלוח הודעה עם מספר הטלפון האישי.
כי לא מצאתי
יכול להיות שאין שם?
אין שם ולא אמור להיות, אנשי הקהילות כבר יודעים שנדרים פלוס שולטאפשר גם ב"קהילות"?3. למי שאין אינטרנט ואין מייל, יש לגשת לעמדות נדרים פלוס, לחפש בקופות נוספות את "אייקול", ולשלוח הודעה עם מספר הטלפון האישי.
כי לא מצאתי
יכול להיות שאין שם?
אהאין שם ולא אמור להיות, אנשי הקהילות כבר יודעים שנדרים פלוס שולטאפשר גם ב"קהילות"?3. למי שאין אינטרנט ואין מייל, יש לגשת לעמדות נדרים פלוס, לחפש בקופות נוספות את "אייקול", ולשלוח הודעה עם מספר הטלפון האישי.
כי לא מצאתי
יכול להיות שאין שם?
סליחה
לא ידעתי שזה פוליטיקה או משהו כזה
-
אני מסיט את הנושא אבל זה יותר חשוב לעניין המערכות של ימות...אין שם ולא אמור להיות, אנשי הקהילות כבר יודעים שנדרים פלוס שולטאפשר גם ב"קהילות"?3. למי שאין אינטרנט ואין מייל, יש לגשת לעמדות נדרים פלוס, לחפש בקופות נוספות את "אייקול", ולשלוח הודעה עם מספר הטלפון האישי.
כי לא מצאתי
יכול להיות שאין שם?
בסליקה באשראי ידוע לי שקהילות סולק חלק ובנדרים פלוס יש בעיות...
צר לי שאחרים נתקעו בזה.אני מסיט את הנושא אבל זה יותר חשוב לעניין המערכות של ימות...אין שם ולא אמור להיות, אנשי הקהילות כבר יודעים שנדרים פלוס שולטאפשר גם ב"קהילות"?
כי לא מצאתי
יכול להיות שאין שם?
בסליקה באשראי ידוע לי שקהילות סולק חלק ובנדרים פלוס יש בעיות...
אך אצלי ב"ה מאז ההקמה הראשונה של שלוחת נדרים פלוס, ועד לשלוחה כרדיט מסוג נדרים לפלוס, עבד אצלי הכל חלק ביותר.
ללא רבב.
אני מאוד משתמש בAPI של נדרים פלוס, שימוש יומיומי, זה עובד חלק
אם נתקלת בבעייה, תפנה לתמיכה, הוא ישמח לעזור לך.
אם נתקלת בבעייה, תפנה לתמיכה, הוא ישמח לעזור לך.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 33 אורחים