זיהוי מספר חסוי והבדלה מהמספרים האחרים.
זיהוי מספר חסוי והבדלה מהמספרים האחרים.
יש למישהו רעיון איך להפריד בין מספר חסוי למספר לא חסוי במערכות שמגלות חסויים, שאת החסוי לשלוח לשלוחה 1 לדוגמא ומי שלא חסוי לשלוחה 2
-
Re: זיהוי מספר חסוי והבדלה מהמספרים האחרים.
בדרך כלל מזהה את החסוי עם קידומת +972יש למישהו רעיון איך להפריד בין מספר חסוי למספר לא חסוי במערכות שמגלות חסויים, שאת החסוי לשלוח לשלוחה 1 לדוגמא ומי שלא חסוי לשלוחה 2
מה זה עוזר לי? איך אני יכול להתקדם אין הגדרה שמי שהמספר שלו מתחיל ב052 ילך לשלוחה A ומי שמתחיל ב972 ילך לשלוחה Bבדרך כלל מזהה את החסוי עם קידומת +972יש למישהו רעיון איך להפריד בין מספר חסוי למספר לא חסוי במערכות שמגלות חסויים, שאת החסוי לשלוח לשלוחה 1 לדוגמא ומי שלא חסוי לשלוחה 2
-
לא בדקתי אבל כמדומני שמספר בקידומת +972 לא יכול להתווסף לרשימת תפוצה, וא"כ תוכל להגדיר הוספה שקטה ואח"כ להגדיר שמי שלא נוסף יעבור לשלוחה Xמה זה עוזר לי? איך אני יכול להתקדם אין הגדרה שמי שהמספר שלו מתחיל ב052 ילך לשלוחה A ומי שמתחיל ב972 ילך לשלוחה Bבדרך כלל מזהה את החסוי עם קידומת +972יש למישהו רעיון איך להפריד בין מספר חסוי למספר לא חסוי במערכות שמגלות חסויים, שאת החסוי לשלוח לשלוחה 1 לדוגמא ומי שלא חסוי לשלוחה 2
אם זה לא הולך תוכל לפתוח באקסל את כל מספרי הטלפון האפשריים (מדובר בלמעלה ממליון...) עם קידומת +972 ולהגדיר פילטר לפי"ז.
אני יכול גם לעמוד פיזית במרכזייה ולנתב כל אחד לאן שאני מחליט.לא בדקתי אבל כמדומני שמספר בקידומת +972 לא יכול להתווסף לרשימת תפוצה, וא"כ תוכל להגדיר הוספה שקטה ואח"כ להגדיר שמי שלא נוסף יעבור לשלוחה Xמה זה עוזר לי? איך אני יכול להתקדם אין הגדרה שמי שהמספר שלו מתחיל ב052 ילך לשלוחה A ומי שמתחיל ב972 ילך לשלוחה Bבדרך כלל מזהה את החסוי עם קידומת +972
אם זה לא הולך תוכל לפתוח באקסל את כל מספרי הטלפון האפשריים (מדובר בלמעלה ממליון...) עם קידומת +972 ולהגדיר פילטר לפי"ז.
אני לא מבין אל מה אתם מדברים
הוא מזהה את החסוי כרגיל בקידומת 0 ולא
+972
הוא גם מוסיף אותו בהצלחה לכל רשימת תפוצה
ואפילו טוען את שמו במערכת אם הגדרנו את המספר שלו כרגיל בקובץ EnterIDValName.ini
בקיצור מַמֶש כרגיל
החילוק היחיד שבאתר בזמן אמת הוא מופיע כחסוי
וזה אומר שהנתון הזה קיים במערכת ופיתוח מתאים יאפשר את הסינון הנדרש
(וכן פיתוח הפוך שמציג את המספר בזמן אמת יהיה יעיל..)
הוא מזהה את החסוי כרגיל בקידומת 0 ולא
+972
הוא גם מוסיף אותו בהצלחה לכל רשימת תפוצה
ואפילו טוען את שמו במערכת אם הגדרנו את המספר שלו כרגיל בקובץ EnterIDValName.ini
בקיצור מַמֶש כרגיל
החילוק היחיד שבאתר בזמן אמת הוא מופיע כחסוי
וזה אומר שהנתון הזה קיים במערכת ופיתוח מתאים יאפשר את הסינון הנדרש
(וכן פיתוח הפוך שמציג את המספר בזמן אמת יהיה יעיל..)
-
המערכת יודעת שהוא חסוי, ולכן אפשר לעשות שלוחת העברה לשלוחה אחרת, שחסומה לחסויים, והחסוי ילך ממילא שלוחה אחורה.
עכשיו נתת פיתרון מעולה.המערכת יודעת שהוא חסוי, ולכן אפשר לעשות שלוחת העברה לשלוחה אחרת, שחסומה לחסויים, והחסוי ילך ממילא שלוחה אחורה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 42 אורחים