איפוס מערכת מכירות
איפוס מערכת מכירות
למישהו יש מושג איך אני מחוק את כל ההזמנות של מערכת מכירות לפי מק"ט?
Re: איפוס מערכת מכירות
אני לא משתמש בזה, ככל הנראה יש לוג שנוצר בכל הזמנה, וקובץ כללי אם תמחק אותם מהשלוחה זה יתאפסלמישהו יש מושג איך אני מחוק את כל ההזמנות של מערכת מכירות לפי מק"ט?
מחקתי ולא עזראני לא משתמש בזה, ככל הנראה יש לוג שנוצר בכל הזמנה, וקובץ כללי אם תמחק אותם מהשלוחה זה יתאפסלמישהו יש מושג איך אני מחוק את כל ההזמנות של מערכת מכירות לפי מק"ט?
איך אתה רואה שלא עזר? מה רואים במערכת שיש עוד הזמנות? בקבלת נתונים חלוקת אישורים וכו' נוסף שורה בהגדרות מתקדמות כמה הזמנות או הרשמות בוצעו תבדוק אם השורה נמצאת וא"כ תמחק גם אותהמחקתי ולא עזראני לא משתמש בזה, ככל הנראה יש לוג שנוצר בכל הזמנה, וקובץ כללי אם תמחק אותם מהשלוחה זה יתאפסלמישהו יש מושג איך אני מחוק את כל ההזמנות של מערכת מכירות לפי מק"ט?
אני מקבל דו"ח למייל עדיין עם כל ההזמנותאיך אתה רואה שלא עזר? מה רואים במערכת שיש עוד הזמנות? בקבלת נתונים חלוקת אישורים וכו' נוסף שורה בהגדרות מתקדמות כמה הזמנות או הרשמות בוצעו תבדוק אם השורה נמצאת וא"כ תמחק גם אותהמחקתי ולא עזר
אני לא משתמש בזה, ככל הנראה יש לוג שנוצר בכל הזמנה, וקובץ כללי אם תמחק אותם מהשלוחה זה יתאפס
-
אולי יש קבצים קשורים בLOG
או תיקיית אישורים משהו כמו "ApprovalOk"אולי יש קבצים קשורים בLOG
לכל קובץ שנשלח במייל יש קובץ כזה בשלוחה הראשית (שלוחה המכירה) ועוד קובץ כזה שהסיומת שלו שונה (קובץ של פנקס רשימות) אם אתה מוחק רק את הקובץ שנשלח במייל זה לא עוזר צריך למחוק את הקובץ של הפנקס רשימות
עליך למחוק 4 קבצים ע"מ לאפס לגמרי כולל ספירת המוצרים שנמכו ומספר האישור.
1 sale_products_ok.ymgr המכירות שהסתיימו בהצלחה
2 sale_products_log.ymgr דוח כל התנועות בשלוחת המכירות
3 sale_products_total.ini פירוט כמות היחידות שנמכרו מכל מוצר
4 sale_products_approval_number_now.ini מכיל את מספר האישור האחרון.
בהצלחה
1 sale_products_ok.ymgr המכירות שהסתיימו בהצלחה
2 sale_products_log.ymgr דוח כל התנועות בשלוחת המכירות
3 sale_products_total.ini פירוט כמות היחידות שנמכרו מכל מוצר
4 sale_products_approval_number_now.ini מכיל את מספר האישור האחרון.
בהצלחה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים