הקלטת הודעת קמפיין מסויים
הקלטת הודעת קמפיין מסויים
אני צריך שיהיה לי שלוחה שבה יקישו את מספר הקמפיין או יגידו את השם של הקמפיין ואז יועברו להקלטה הודעה לשיגור של הקמפיין ההוא ואז תפריט לאישור ההקלטה, ולאחר שאישרו את ההגדרה יהיה אפשרות לבחור אם להוציא עכשיו קמפיין או להגדיר שעה
Re: הקלטת הודעת קמפיין מסויים
תגדיר שלוחת תפריטאני צריך שיהיה לי שלוחה שבה יקישו את מספר הקמפיין או יגידו את השם של הקמפיין ואז יועברו להקלטה הודעה לשיגור של הקמפיין ההוא ואז תפריט לאישור ההקלטה, ולאחר שאישרו את ההגדרה יהיה אפשרות לבחור אם להוציא עכשיו קמפיין או להגדיר שעה
ובתוכה כמה שלוחות לפי כמות הרשימות תפוצה שיש בכל שלוחה אתה מגדיר איזה מספר רשימה יפעיל, יש לוודא פתיחת רשימה מסוג זה במערכת על מנת שלא יפעיל ברירת מחדל.
קוד: בחירת הכל
type=yemot_dialer_campaign_start
template_to_start=1
campaign_say_details=yes
campaign_ask_before_start=yes
campaign_ask_before_double_start=yes
end_goto=/
תודה רבהתגדיר שלוחת תפריטאני צריך שיהיה לי שלוחה שבה יקישו את מספר הקמפיין או יגידו את השם של הקמפיין ואז יועברו להקלטה הודעה לשיגור של הקמפיין ההוא ואז תפריט לאישור ההקלטה, ולאחר שאישרו את ההגדרה יהיה אפשרות לבחור אם להוציא עכשיו קמפיין או להגדיר שעה
ובתוכה כמה שלוחות לפי כמות הרשימות תפוצה שיש בכל שלוחה אתה מגדיר איזה מספר רשימה יפעיל, יש לוודא פתיחת רשימה מסוג זה במערכת על מנת שלא יפעיל ברירת מחדל.
בדוגמא מוגדר הפעלת קמפיין מתבנית מספר 1קוד: בחירת הכל
template_to_start=1
campaign_say_details=yes
end_goto=/
את ההגדרות הללו אני שם בשלוחות הפנימיות, נכון?
ואין בעיה שהתפריט יהיה ע"פ זיהוי קולי, נכון?
אז אם באמת תוכל לתת לי את ההגדרות אשמח מאוד
תודה רבהתגדיר שלוחת תפריטאני צריך שיהיה לי שלוחה שבה יקישו את מספר הקמפיין או יגידו את השם של הקמפיין ואז יועברו להקלטה הודעה לשיגור של הקמפיין ההוא ואז תפריט לאישור ההקלטה, ולאחר שאישרו את ההגדרה יהיה אפשרות לבחור אם להוציא עכשיו קמפיין או להגדיר שעה
template_to_start=1
campaign_say_details=yes
end_goto=/
את ההגדרות הללו אני שם בשלוחות הפנימיות, נכון?
ואין בעיה שהתפריט יהיה ע"פ זיהוי קולי, נכון?
אז אם באמת תוכל לתת לי את ההגדרות אשמח מאוד
בשלוחה הפנימית.
התפריט יכול להיות עם זיהוי דיבור אבל אתה לוקח סיכון שהוא לא יזהה אחד אלא אחת וככן הלאה, תמיד ניתן לעזור למנוע דיבור לשיקולך
הוא לא נותן לי אופציה להקליט מחדשתגדיר שלוחת תפריטאני צריך שיהיה לי שלוחה שבה יקישו את מספר הקמפיין או יגידו את השם של הקמפיין ואז יועברו להקלטה הודעה לשיגור של הקמפיין ההוא ואז תפריט לאישור ההקלטה, ולאחר שאישרו את ההגדרה יהיה אפשרות לבחור אם להוציא עכשיו קמפיין או להגדיר שעה
template_to_start=1
campaign_say_details=yes
end_goto=/
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים