האם מישהו יכול לכתוב בקצרה כל מה שצריך בשביל שלמערכת שלי יהיה מס' של בזק 03 וכדו'.
א. האם אפשרי בבזק לבחור מס' שאני רוצה [קליט]?
ב. מה העלות?
ג. מה הפרוצדורה, למי לפנות וכיצד?
ד. איך מבצעים את הניוד, טפסים, חתימות וכו'?
ה. תוך כמה זמן זה קורה בפועל?
אני מבקש ממי שיוכל שיענה לי. תבורכו בכל הברכות.
ניוד ממספר בזק - בקשת עזרה
Re: ניוד ממספר בזק - בקשת עזרה
ישנם מספר אפשרויות.האם מישהו יכול לכתוב בקצרה כל מה שצריך בשביל שלמערכת שלי יהיה מס' של בזק 03 וכדו'.
ב. מה העלות?
1 פתיחת מספר בזק שאתה פותח קו ביתי ורגיל עלות הקמה 69 ללקוח קיים 169 ללקוח חדש עלות חודשית לפי המסלול מינימום 25 ש"ח קו קל. ניתן לבחור מספר מלבד קידומת שהיא נקבעת לפי יישוב ההתקנה. ניתן לבחור מספר רגיל בחינם או פרימיום זהב כסף פלטינה וכו' ללקוח עסקי בלבד בעלות 100-250-500-1000 וכו'.
2 פותחים מספר וירטואלי בבזק ללא יכולת בחירה כלל הקמה 19 ש"ח עלות חודשית 15 ש"ח אזור החיוג מוגדר לפי כתובת הלקוח.
שולחים לימות המשיח חשבונית על הקו צריך להמתין שיהיה חשבונית (או הוכחה אחרת) טופס ניוד לחברה הרלוונטית כפי התקופה (הוט, 012) תעודת זהות של בעל הקו התואם את החשבונית + אישור של בעל הקו לנייד לימות. הניוד מתבצע תוך כמה ימים לעתים באותו יום אפי'.
-
באפשרות מס' 1 שכתבת שאני יכול לבחור מספר, האם תשלום של 25 ש"ח לחודש זה לתמיד או רק עד שלב הניוד?ישנם מספר אפשרויות.האם מישהו יכול לכתוב בקצרה כל מה שצריך בשביל שלמערכת שלי יהיה מס' של בזק 03 וכדו'.
ב. מה העלות?
1 פתיחת מספר בזק שאתה פותח קו ביתי ורגיל עלות הקמה 69 ללקוח קיים 169 ללקוח חדש עלות חודשית לפי המסלול מינימום 25 ש"ח קו קל. ניתן לבחור מספר מלבד קידומת שהיא נקבעת לפי יישוב ההתקנה. ניתן לבחור מספר רגיל בחינם או פרימיום זהב כסף פלטינה וכו' ללקוח עסקי בלבד בעלות 100-250-500-1000 וכו'.
2 פותחים מספר וירטואלי בבזק ללא יכולת בחירה כלל הקמה 19 ש"ח עלות חודשית 15 ש"ח אזור החיוג מוגדר לפי כתובת הלקוח.
שולחים לימות המשיח חשבונית על הקו צריך להמתין שיהיה חשבונית (או הוכחה אחרת) טופס ניוד לחברה הרלוונטית כפי התקופה (הוט, 012) תעודת זהות של בעל הקו התואם את החשבונית + אישור של בעל הקו לנייד לימות. הניוד מתבצע תוך כמה ימים לעתים באותו יום אפי'.
עד שלב הניוד.האם מישהו יכול לכתוב בקצרה כל מה שצריך בשביל שלמערכת שלי יהיה מס' של בזק 03 וכדו'.
באפשרות מס' 1 שכתבת שאני יכול לבחור מספר, האם תשלום של 25 ש"ח לחודש זה לתמיד או רק עד שלב הניוד?
יש למישהו מושג האם אפשר לפתוח דרך האינטרננ ולא להשתבש עם נציג/ה שעה????
שלילייש למישהו מושג האם אפשר לפתוח דרך האינטרננ ולא להשתבש עם נציג/ה שעה????
תמיד תוכלו לקנות מספרי בזק מנוידים ! v0533194499@gmail.com
כמערכת חדשה לגמרי! ותוך שניות המספר שלך!
מה המחיר???תמיד תוכלו לקנות מספרי בזק מנוידים ! v0533194499@gmail.com
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים