אני מנסה להגדיר בתפריט משנה את המקש סולמית שיחזור לתפריט הראשי ומשום מה לא הולך לי. איזה הגדרה ואיפה אני צריך לשים?
-
אני מנסה להגדיר בתפריט משנה את המקש סולמית שיחזור לתפריט הראשי ומשום מה לא הולך לי. איזה הגדרה ואיפה אני צריך לשים?
-
Re: אני מנסה להגדיר בתפריט משנה את המקש סולמית שיחזור לתפריט הראשי ומשום מה לא הולך לי. איזה הגדרה ואיפה אני צריך לשים?
והאם יש הגדרה בתפריט שלחיצה על המקש לא תעשה שום דבר אלא ימשיך בהשמעת קובץ התפריט?
Re: אני מנסה להגדיר בתפריט משנה את המקש סולמית שיחזור לתפריט הראשי ומשום מה לא הולך לי. איזה הגדרה ואיפה אני צריך לשים?
יש את זה רק בהשמעת קובץ:
קוד: בחירת הכל
control_play#=noop
האם אפשר להגדיר את שלוחה # כמעבר למערכת אחרתיש את זה רק בהשמעת קובץ:קוד: בחירת הכל
control_play#=noop
(לצורך שלוחה שיא הפניה ומי שרוצה לחזור לתפריט הראשי לא יכול)
כשלוחה בתוך תפריט זה אפשרי.האם אפשר להגדיר את שלוחה # כמעבר למערכת אחרת
(לצורך שלוחה שיא הפניה ומי שרוצה לחזור לתפריט הראשי לא יכול)
בהשמעת קבצים לא. אבל אפשר להגדיר את תיקיית ההשמעה בתיקיה 1/1/1 , תיקיה 1 הפניה לתיקיה הנ"ל, ותיקיה 1/1 העברה למערכת אחרת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים