אופיס-פון שירותי משרד אוטומטיים
אופיס-פון שירותי משרד אוטומטיים
אופיס-פון שליחת קבצים ופקסים במייל ללקוחות ע"י הזמנה טלפונית אוטומטית ראה בהרחבה כאן
-
Re: אופיס-פון שירותי משרד אוטומטיים
איך אפשר לקבל את הקוד להגדרה במערכות שלי?אופיס-פון שליחת קבצים ופקסים במייל ללקוחות ע"י הזמנה טלפונית אוטומטית ראה בהרחבה כאן
-
-
למה נראה לך שהוא עובד בחינם??????שירות נחמד, רק חבל שצריך לעשות הפנייה למערכת שלו והוא לא משחרר את הקוד
-
למה בחינם, אני שוקל להצטרף אבל מעוניין שזה יהיה בתוך המערכת שלילמה נראה לך שהוא עובד בחינם??????שירות נחמד, רק חבל שצריך לעשות הפנייה למערכת שלו והוא לא משחרר את הקוד
למיטב ידיעתי, מערכת אופיס-פון מבית לוח-פון עובדים על מתן האפשרות מתוך המערכת שלך, מקווה שבימים הקרובים הם יגמרו את הפיתוח של זה.למה בחינם, אני שוקל להצטרף אבל מעוניין שזה יהיה בתוך המערכת שלילמה נראה לך שהוא עובד בחינם??????שירות נחמד, רק חבל שצריך לעשות הפנייה למערכת שלו והוא לא משחרר את הקוד
בהצלחה למפתחים, בהצלחה למשתמשים...
הקוד שוחרר למורשים להצטרפות 0772221793למיטב ידיעתי, מערכת אופיס-פון מבית לוח-פון עובדים על מתן האפשרות מתוך המערכת שלך, מקווה שבימים הקרובים הם יגמרו את הפיתוח של זה.למה בחינם, אני שוקל להצטרף אבל מעוניין שזה יהיה בתוך המערכת שלילמה נראה לך שהוא עובד בחינם??????
בהצלחה למפתחים, בהצלחה למשתמשים...
-
מז"א למורשים?
מי שנרשם ומשלםמז"א למורשים?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 26 אורחים