איך אני יכול להגדיר מקש [או צירוף מקשים] שמתי שמשתמש באמצע לשמוע קובץ שמע הוא יכול על ידי המקש החם הנ"ל לעבור לתיבת שמע אחר. האם יש מספר לכל תיבה שאפשר לעבור אליו?
תודה מראש
תוכי
מקש חם לתיבת שמע
Re: מקש חם לתיבת שמע
אני לא יודע אם זה יעזור לך אבל אפשר להשתמש עם תגובותאיך אני יכול להגדיר מקש [או צירוף מקשים] שמתי שמשתמש באמצע לשמוע קובץ שמע הוא יכול על ידי המקש החם הנ"ל לעבור לתיבת שמע אחר. האם יש מספר לכל תיבה שאפשר לעבור אליו?
תודה מראש
תוכי
-
סליחה על בורות שלי אבל לאהבנתי מה אתה מתכוון?
אם הבנתי נכון את שאלתך. אתה רוצה שבאמצע שמיעה בשלוחה 1 ילחצו על מקש (או צירוף מקשים) ויעברו לשלוחה 2?
אם זה השאלה, אז יש כזו הגדרה, משהו גאוני ממש, שאני לא יודע אם כולם מכירים את זה: ללחוץ #2 וזה עובר אוטומטי לשלוחה 2
אם זה השאלה, אז יש כזו הגדרה, משהו גאוני ממש, שאני לא יודע אם כולם מכירים את זה: ללחוץ #2 וזה עובר אוטומטי לשלוחה 2
-
לא - אני מתכון שהוא מאזין לשלוחה 2*3*8 והוא יעבור על מקש שנקבע מראש ל6*3*2
תגדיר בשלוחה 8/3/2לא - אני מתכון שהוא מאזין לשלוחה 2*3*8 והוא יעבור על מקש שנקבע מראש ל6*3*2
קוד: בחירת הכל
control_play0=root
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/2/3/6
או שתגדיר את שלוחה 2/3 להפנייה לשלוחה 2/3/2/2 ואת שלוחה 2/3/2 תגדיר כהפניה לשלוחה הרלוונטית כך שבכל הקשה על סולמית יגיעו לשלוחת ההפנייה ולא יהיה לזה גישה לולא השמיעה בשלוחה הרלוונטית, אלא א"כ יקישו את השלוחה המלאה
-
אבל הלא בזה הוא יגיע קודם לתפריט הראשי [ROOT=ראשי הלא?] ואיך אכל להגדיר לתפריט הראשי כתיקיה שעוברת לתיקיה אחרת?
אני מבולבל
אני מבולבל
בגלל זה הצעתי לך את האופצייה השנייה שלא להגדיר חזרה לתפריט ראשי.אבל הלא בזה הוא יגיע קודם לתפריט הראשי [ROOT=ראשי הלא?] ואיך אכל להגדיר לתפריט הראשי כתיקיה שעוברת לתיקיה אחרת?
אני מבולבל
להגדיר את תיקיית ההשמעות כשלוחה פנימית עם הפניה מהשלוחה הראשית וכשיקישו # יגיעו לתיקייה אמצעית, במידה ואתה מעוניין לתת גישה גם לתיקייה למי שלא מאזין שם, תעשה את התיקייה האמצעית כהפעלת שלוחה אחרת.
תעשה עם תפריט בחירה לאחר השמעה + timeout_goto=
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים