שלו' חברים -
הקו שלי [0799264715 ] חוסם על ידי ועד הרבנים כראה משום שהפעלתי "צתנתוקים".
לא ידעתי שזה אסור ע"פ תקנות שלהם ואפילו לא ידעתי מה זה המילה הזאת עד שבוע שעבר. מ"מ עשיתי את זה *רק לאנשים שהתקשרו לקו שלי* ולא לסתם אנשים.
אני פניתי בפקס אליהם עם כתב התחייבות שלא לעשות את זה עוד פעם. שלחתי להם מייל והשארתי מלא הודעות של תחנונים שיפתחו לי את הקו ואיני זוכה *לשום יחס* מצדם.
אציין שאני סובל נזק עצום מזה משום שכבר פרסמתי מלא מודועות באלפי שקלים על השירותים שלי תחת מספר זה.
מה אני יכול לעשות עוד?
צנטוק וניתוק
-
- הנהלה ראשית
Re: צנטוק וניתוק
במידה ואתה זקוק למספרים חלופיים, וכן הודעות וצינטוקים לפרסם למאזינים שלך את המספר/ים החדש/ים - יש לפנות לשרות הלקוחות.
-
ברוך השם ית"ש יש לי כבר מערכת חדש עם מספר חדש. הבעיה שפרסמתי אלפי מודעות תחת המספר הישן וכיון שזה חסום אפילו העברת שיחה אינני יכול לעשות!!! אנחה ארוכה.....
-
איך הם עולים על זה?שלו' חברים -
הקו שלי [0799264715 ] חוסם על ידי ועד הרבנים כראה משום שהפעלתי "צתנתוקים".
לא ידעתי שזה אסור ע"פ תקנות שלהם ואפילו לא ידעתי מה זה המילה הזאת עד שבוע שעבר. מ"מ עשיתי את זה *רק לאנשים שהתקשרו לקו שלי* ולא לסתם אנשים.
אני פניתי בפקס אליהם עם כתב התחייבות שלא לעשות את זה עוד פעם. שלחתי להם מייל והשארתי מלא הודעות של תחנונים שיפתחו לי את הקו ואיני זוכה *לשום יחס* מצדם.
אציין שאני סובל נזק עצום מזה משום שכבר פרסמתי מלא מודועות באלפי שקלים על השירותים שלי תחת מספר זה.
מה אני יכול לעשות עוד?
-
גם לנו הייתה את אותה בעיה [אנחנו צינתקנו לכל הקומה הכשרה].
הרבה לא יודעים, אבל יו"ר ועדת הרבנים הוא הרב ברוך שרגא שליט"א, פנינו אליו והוא אמר להגיד להם בשמו לפתוח. אח"כ התקשרנו למוקד של ועדת הרבנים, יש שם מענה שרק משאירים הודעות, ואומרים שיחזרו אליך. התקשרנו הרבה פעמים, ובהתחלה לא עזר. אבל אחרי הרבה מאמצים הם פתחו בס"ד.
יש שם אחד בשם יהודה שאחראי על כל זה [אם תרצו אוכל להעביר אליכם את הטלפון שלו ע"י פניה למייל: gmail.com@7156775 ]
הרבה לא יודעים, אבל יו"ר ועדת הרבנים הוא הרב ברוך שרגא שליט"א, פנינו אליו והוא אמר להגיד להם בשמו לפתוח. אח"כ התקשרנו למוקד של ועדת הרבנים, יש שם מענה שרק משאירים הודעות, ואומרים שיחזרו אליך. התקשרנו הרבה פעמים, ובהתחלה לא עזר. אבל אחרי הרבה מאמצים הם פתחו בס"ד.
יש שם אחד בשם יהודה שאחראי על כל זה [אם תרצו אוכל להעביר אליכם את הטלפון שלו ע"י פניה למייל: gmail.com@7156775 ]
תגידו יקרים...
מה הם הדברים שעלי להימנע כדי שוועד הרבנים לא יחסמו לי את הקו?
בעיקר לא לצנתק, המידע שלהם זה מדיווחים של אנשים.תגידו יקרים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים