מה אומרת הכותרת משנה החדשה שנוספה?
המנהלים: רדיופון, חוקר, נבון, כותב מוסמך
מנהלים חדשים?
-
Re: מנהלים חדשים?
אכן כן,
בע"ה המטרה לסנן ולייעל את התוכן המופיע בפורום כך שהפורום יהיה יותר מקצועי ועמוק ופחות רדידות בתוכן ההודעות , כך שהשימוש במערכות הטלפון ובעיקר בהגדרות המתקדמות יהיה בקלות, ובבהירות.
*נשמח לשיתופי פעולה מצד הציבור
בע"ה המטרה לסנן ולייעל את התוכן המופיע בפורום כך שהפורום יהיה יותר מקצועי ועמוק ופחות רדידות בתוכן ההודעות , כך שהשימוש במערכות הטלפון ובעיקר בהגדרות המתקדמות יהיה בקלות, ובבהירות.
*נשמח לשיתופי פעולה מצד הציבור
-
נראה לי שצריך להגדיר בדיוק אלו הודעות יימחקו ואלו הודעות ייערכו בשביל רלוונטיות הפורום ומקצעיותו,
צריך החלטה ברורה וכן דעת חברי הפורום [לפחות הוותיקים יותר].
*אגב בסוף האשכול הזה דינו להימחק...
סליחה שאני מתערב בין שיחת המנהליםנראה לי שצריך להגדיר בדיוק אלו הודעות יימחקו ואלו הודעות ייערכו בשביל רלוונטיות הפורום ומקצעיותו,
אבל לא מצאתי שום פורום שמוחק אשכולות בלי סיבה מספקת.
לדעתי מחיקות צריך להיות רק בדברם שטותיים / לא הוגנים וכדו' (כמו ההודעה שלי ).
אבל לא כל שאלת תם וכדו' שכבר דובר עליה, פשוט אני פותח את ההתראות שלי, ו3 אשכולות לא קיימים, זה קצת יותר ממעצבן.
מה שכן צריך לעשות:
כמו שכבר כתבתי בעבר, הפורום 'הגדרות במערכת' צריך להיות נעול, כולל העברת כל ההודעות, (לדעתי יותר קל להוסיף פורום חדש עם הגדרות נטו, ולהשאיר את הישן בתור ארכיון, או לחילופין, כתת פורום פתוח לדיונים).
כמו"כ, ניתן להעביר הודעות מסוימות (שגם ע"ז צריך הגדרה קבועה מה כן ומה לא) לארכיון - כעין 'סל המיחזור'.
וכמו שכתבתי שזה מעצבן שזה נמחק כליל.
אנא עיינו בדברי, והשיבו לי.
נ.ב. מה קורה עם השדרוגים הטכניים?
אמנם אני לא ממנהלי המערכת אבל מותר לי להגיב
אני לא מכיר פורומים אחרים אבל כאן כמדומני הפורום בא ללמד איך להשתמש במערכות
לכן אין באמת צורך לשמור שאלות שחוזרות על עצמן כמה פעמים שבאמת הכותבים היו אמורים למחוק אותם רק שלרוב מישהוא כבר מגיב לשאלה ואין טעם למחוק את השאלה
אמנם הרעיון של ארכיון יכול להיות רעיון טוב כי לפעמים מישהו יכול להפיק תועלת מהודעה כל שהיא גם אם השירשור מיותר
אני לא מכיר פורומים אחרים אבל כאן כמדומני הפורום בא ללמד איך להשתמש במערכות
לכן אין באמת צורך לשמור שאלות שחוזרות על עצמן כמה פעמים שבאמת הכותבים היו אמורים למחוק אותם רק שלרוב מישהוא כבר מגיב לשאלה ואין טעם למחוק את השאלה
אמנם הרעיון של ארכיון יכול להיות רעיון טוב כי לפעמים מישהו יכול להפיק תועלת מהודעה כל שהיא גם אם השירשור מיותר
-
אם מוחקים שרשור שלם אז לפחות בשבוע הראשון מהמחיקה שיופיע שם קישורית לשרשור ששם כבר דובר על נושא זה
כך נראה לעניות דעתי ודו"ק
השרשורים שנמחקים הם בד"כ קשקשת מיותרת או שכבר לא רלוונטי כי ההגדרות רשומות כבר באשכולות הרלוונטיים. דין אשכול זה הוא גם להימחקאם מוחקים שרשור שלם אז לפחות בשבוע הראשון מהמחיקה שיופיע שם קישורית לשרשור ששם כבר דובר על נושא זה
על פי רוב השרשורים שנמחקים זה שרשורים שלא רלוונטי בכלל כגון "בקשות לפיתוחים שכבר פותחו" "באגים שנפתרו" "שאלות פשוטות ביותר שנמצאים בשרשור לא מתאים" "שאלות שהודקנו בהגדרה המתאימה" וכן עוד המון מהסוגים האלו ולכן לא נראה לי הכרחי לעשות את הקישור המדובראם מוחקים שרשור שלם אז לפחות בשבוע הראשון מהמחיקה שיופיע שם קישורית לשרשור ששם כבר דובר על נושא זה
עדכון ההגדרות
סליחה עם זה לא בפורום המתאים! {אם לא נא להעביר למקום הנכון}
אבל יש בפורום חדש במערכת "המון" הגדרות שלתועלת הציבור נכון היה אם יעודכן בהגדרות במערכת במקום המתאים
לדוגמה: חדש במודול השמעת קבצים (playfile), ביטול אמירת מספר הקובץ הראשון שנבחר לא מעדכן בplayfile-שלוחת השמעת קבצים
אבל יש בפורום חדש במערכת "המון" הגדרות שלתועלת הציבור נכון היה אם יעודכן בהגדרות במערכת במקום המתאים
לדוגמה: חדש במודול השמעת קבצים (playfile), ביטול אמירת מספר הקובץ הראשון שנבחר לא מעדכן בplayfile-שלוחת השמעת קבצים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים