עד היום בשלוחת השמעת קבצים המוגדרת כהשמעה לפי תפריט בחירת קובץ היה מוגדר:
1. בהקשה על מקש לא תואם [כגון #] או אם לא הקישו כלום במשך מס' שניות המערכת עברה להשמעה האחרונה.
2. בהקש, מס' קובץ המערכת היתה מתחילה מיד להשמיע אותו.
מהיום [ו'] בבוקר פתאום:
1. בהקשת # חוזר לתפריט הקודם ובאי הקשה מודיע "לא הוקשה בחירה".
2. בהקשת מס' קובץ משמיע קודם כל את מס' הקובץ [035 לדוג'] ורק אח"כ מתחיל להשמיע אותו.
האם השתנה הנוהל? אם לא, כנראה התבלבל לי משהו בהגדרות, מי יודע איך מתקנים את זה???
שאלות בתפריט בחירת קובץ
Re: שאלות בתפריט בחירת קובץ
תכניס את הקודים הבאים:
קוד: בחירת הכל
say_file_number=no
timeout_no_selection=start
ההגדרה הראשונה להשמטת השמעת מס' הקובץ עזרה חלקית, כי המספר אכן לא מושמע אך מושמע הצליל שהיה מושמע אחרי השמעת מס' הקובץ, וזה לא היה קודם, ההגדרה השניה לא עזרה כלל, בהקשת # חוזר לתפריט במקום להשמיע קובץ אחרון כבעבר.תכניס את הקודים הבאים:
say_file_number=no
timeout_no_selection=start
כמו"כ היה מוגדר לי שבהקשת 9 במהלך שמיעת קובץ משמיע את פרטי ההשמעה ל הקובץ (מה שיש בברירת מחדל בהקשת *9), גם זה ברח לי פתאום, איך מגדירים את זה?
ומה הפשט שפתאום ברחו לי הרבה הגדרות????
נמחקו לך כנראה הגדרות ivrההגדרה הראשונה להשמטת השמעת מס' הקובץ עזרה חלקית, כי המספר אכן לא מושמע אך מושמע הצליל שהיה מושמע אחרי השמעת מס' הקובץ, וזה לא היה קודם, ההגדרה השניה לא עזרה כלל, בהקשת # חוזר לתפריט במקום להשמיע קובץ אחרון כבעבר.
כמו"כ היה מוגדר לי שבהקשת 9 במהלך שמיעת קובץ משמיע את פרטי ההשמעה ל הקובץ (מה שיש בברירת מחדל בהקשת *9), גם זה ברח לי פתאום, איך מגדירים את זה?
ומה הפשט שפתאום ברחו לי הרבה הגדרות????
אתה צריך להגדיר שוב את מה שהיה
control_play9=file_location
תודה.
איך קורה שנמחקים ההגדרות?
חוץ מזה, יש למישהו תשובה איך גורמים שבהקשת # בתפריט בחירת קובץ במקום מס' הקובץ מגע לקובץ האחרון? חשוב לי מאד!
גם הצפצוף שנשמע לפני שמעת הקובץ קצת מטריד.
חוץ מזה, יש למישהו תשובה איך גורמים שבהקשת # בתפריט בחירת קובץ במקום מס' הקובץ מגע לקובץ האחרון? חשוב לי מאד!
גם הצפצוף שנשמע לפני שמעת הקובץ קצת מטריד.
זה יכול להמחק בשניה בלי סימת לב לפעמים כשמדביקים משהו אם הכל מסומןתודה.
השמעת "ביפ" בין קטע לקטע, ברירת מחדל כן. לביטול הביפ הגדרגם הצפצוף שנשמע לפני שמעת הקובץ קצת מטריד.
play_beep=no
תגדירחוץ מזה, יש למישהו תשובה איך גורמים שבהקשת # בתפריט בחירת קובץ במקום מס' הקובץ מגע לקובץ האחרון? חשוב לי מאד!
start_select_result_only=no
נערך לאחרונה על ידי נבון ב 19:13 27/02/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה רבה! תשובות מדוייקות להפליא ובזמן קצר!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 33 אורחים