אפשרות כניסה לניהול - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני
-
אפשרות כניסה לניהול - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני
איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
- קבצים מצורפים
-
- הודעות קוליות.JPG (32.26 KiB) נצפה 4614 פעמים
Re: אפשרות כניסה לניהול - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני
אתה אמור לשנות את השלוחה לכניסה לניהול (כרגע הוא מוגדר כשליחת...)איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
-
כן.אתה אמור לשנות את השלוחה לכניסה לניהול (כרגע הוא מוגדר כשליחת...)איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
אבל זאת בדיוק הבעיה.
אני רוצה שההודעות יכנסו למייל שלי, וגם שתהיה לי אפשרות לכניסה לניהול. - אי אפשר לקפוץ על שני החתונות?!
תוכל להגדיר תפריט עם הקלטה מסוימת (לדוגמה: "שלום"), ושלוחה 1 בתוכה יהיה הקלטת הודעה, וכמובן שלוחה 0 כניסה לניהול, ותגדיר שלאחר 1 נסיונות יעבור לשלוחה 1, עיין היטב במודול תפריט.איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
אם אתה רוצה דוקא ששלוחה 0 יהיה השארת הודעה אז תגדיר במקום אחר כניסה לניהול אפילו בשלוחה פנימיתכן.אתה אמור לשנות את השלוחה לכניסה לניהול (כרגע הוא מוגדר כשליחת...)איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
אבל זאת בדיוק הבעיה.
אני רוצה שההודעות יכנסו למייל שלי, וגם שתהיה לי אפשרות לכניסה לניהול. - אי אפשר לקפוץ על שני החתונות?!
-
גם באופן זה, ברגע שהקו עובר מיד להשארת הודעה, אין אפשרות להיכנס לניהול דרך הטלפון.אם אתה רוצה דוקא ששלוחה 0 יהיה השארת הודעה אז תגדיר במקום אחר כניסה לניהול אפילו בשלוחה פנימיתכן.אתה אמור לשנות את השלוחה לכניסה לניהול (כרגע הוא מוגדר כשליחת...)
אבל זאת בדיוק הבעיה.
גם באופן זה, ברגע שהקו עובר מיד להשארת הודעה, אין אפשרות להיכנס לניהול דרך הטלפון.אם אתה רוצה דוקא ששלוחה 0 יהיה השארת הודעה אז תגדיר במקום אחר כניסה לניהול אפילו בשלוחה פנימית
כן.
אבל זאת בדיוק הבעיה.
תגדיר את 0 כשלוחת פילטר שכולם עוברים לשלוחה 01 ומי שרשום אתה וכל מי שצריך להגיע לניהול ל00.גם באופן זה, ברגע שהקו עובר מיד להשארת הודעה, אין אפשרות להיכנס לניהול דרך הטלפון.אם אתה רוצה דוקא ששלוחה 0 יהיה השארת הודעה אז תגדיר במקום אחר כניסה לניהול אפילו בשלוחה פנימית
כך שכל מי שילחץ על 0 ישמע תקליט של השארת הודעה ואתה וכל מי שמשתמש בניהול תגיעו לתפריט ניהול
-
אני רוצה שמי שמחייג יגיע מיד להשארת הודעה, מבלי להצטרך ללחוץ על 0תגדיר את 0 כשלוחת פילטר שכולם עוברים לשלוחה 01 ומי שרשום אתה וכל מי שצריך להגיע לניהול ל00.
גם באופן זה, ברגע שהקו עובר מיד להשארת הודעה, אין אפשרות להיכנס לניהול דרך הטלפון.
כך שכל מי שילחץ על 0 ישמע תקליט של השארת הודעה ואתה וכל מי שמשתמש בניהול תגיעו לתפריט ניהול
אז אין אופציה אחרת?
תוכל לעשות פילטר לשלוחת הקלטות ואחרי ההקלטה הוא יעבור אוטומטי שלב אחד אחורהאני רוצה שמי שמחייג יגיע מיד להשארת הודעה, מבלי להצטרך ללחוץ על 0תגדיר את 0 כשלוחת פילטר שכולם עוברים לשלוחה 01 ומי שרשום אתה וכל מי שצריך להגיע לניהול ל00.
אז אין אופציה אחרת?
http://call2all.co.il/f2/viewtopic.php? ... 4066#p5911
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 32 אורחים