גישת FTP איך ?
גישת FTP איך ?
שלום רציתי לדעת איך אוכל לקבל גישת FTP למערכת
-
- הנהלה ראשית
Re: גישת FTP איך ?
יש לפנות לשרות הלקוחות במייל מנומק, מדוע אתה צריך את הFTP והגישה הרגילה באתר לא מספיקה לך.
האם דרך FTP יש אפשרות לשנות בקלות את סדרי הקבצים (באתר זה לא כ"כ שייך מכיון שהשם הוא מספר הקובץ)?
למה אתה מתכוון "לשנות את סדרי הקבצים" ?האם דרך FTP יש אפשרות לשנות בקלות את סדרי הקבצים (באתר זה לא כ"כ שייך מכיון שהשם הוא מספר הקובץ)?
להציג אותם בסדר שונה - כמו בסייר חלונות - שאפשר להציג את הקבצים גם לפי תאריך שינוי, גודל ועוד
זה אפשרי - תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש להיכנס ל- FTP.
אבל סדר הקבצים בטלפון יישאר לפי מס' הקובץ - שזה השם שלו, ואפשר גם ב- FTP לשנות את השמות אבל זה לא יותר קל מאשר באתר.
אני מתכוין שכיום כדי להוסיף קובץ לאחר קובץ 35 (לדוגמה) צריך לקרוא לקובץ החדש 36 ולשנות לאחמ"כ את השמות אחד אחד מקובץ 36 והלאה.למה אתה מתכוון "לשנות את סדרי הקבצים" ?האם דרך FTP יש אפשרות לשנות בקלות את סדרי הקבצים (באתר זה לא כ"כ שייך מכיון שהשם הוא מספר הקובץ)?
להציג אותם בסדר שונה - כמו בסייר חלונות - שאפשר להציג את הקבצים גם לפי תאריך שינוי, גודל ועוד
זה אפשרי - תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש להיכנס ל- FTP.
אבל סדר הקבצים בטלפון יישאר לפי מס' הקובץ - שזה השם שלו, ואפשר גם ב- FTP לשנות את השמות אבל זה לא יותר קל מאשר באתר.
זו לא רק עבודה מפרכת (כשישנם הרבה קבצים לאחר הקובץ הנוסף) אלא גם כמעט בלתי אפשרי, מפני שא"א לשנות יותר מ-2 שמות קבצים בפ"א.
אז אתה רוצה לדעת האם ב- FTP שמות הקבצים ישתנו אוטומטית - התשובה היא לא.---
אני מתכוין שכיום כדי להוסיף קובץ לאחר קובץ 35 (לדוגמה) צריך לקרוא לקובץ החדש 36 ולשנות לאחמ"כ את השמות אחד אחד מקובץ 36 והלאה.
זו לא רק עבודה מפרכת (כשישנם הרבה קבצים לאחר הקובץ הנוסף) אלא גם כמעט בלתי אפשרי, מפני שא"א לשנות יותר מ-2 שמות קבצים בפ"א.
ואם הבנתי אותך נכון - באתר יש הגבלה שבכל פעם אפשר לשנות את השם של שני קבצים בלבד?
בכל אופן, ב- FTP אין הגבלה כזאת.
בוינדוס אם אתה נותן שם אחד לכמה קבצים הוא נותן אוטומטי מספור לכל קובץ, איך זה ב-FTP?אז אתה רוצה לדעת האם ב- FTP שמות הקבצים ישתנו אוטומטית - התשובה היא לא.---
אני מתכוין שכיום כדי להוסיף קובץ לאחר קובץ 35 (לדוגמה) צריך לקרוא לקובץ החדש 36 ולשנות לאחמ"כ את השמות אחד אחד מקובץ 36 והלאה.
זו כבר הקלה עצומה!ואם הבנתי אותך נכון - באתר יש הגבלה שבכל פעם אפשר לשנות את השם של שני קבצים בלבד?
בכל אופן, ב- FTP אין הגבלה כזאת.
בווינדוס הוא משנה את שמות הקבצים ל- 001.wav(1)בוינדוס אם אתה נותן שם אחד לכמה קבצים הוא נותן אוטומטי מספור לכל קובץ, איך זה ב-FTP?
אמנם לא ידוע לי על אפשרות כזו לפחות בתוכנה שאני משתמש בה להיכנס לFTP, אבל גם אם כן - מה זה יעזור? אתה צריך שלנות את הכל לשמות מדויקים לפי כללי מערכות ה IVR?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים