אתה חוזר עוד פעם ועוד פעם על אותה 'זמירות', וזה פשוט לא נכון, אין שם 'הכל' ולא בצורה 'בסיסית' ולא 'מובנת', אני בא משם, וחסר שם המון דברים בסיסיים, ואפי' מה שכתוב זה לא בצורה מובנת, אתה 'עכשיו' עובר על מה שכתוב שם, 'ונראה' לך שהכל מובן, כי בזבזתי שעות ארוכות, ואתה כבר מבין את כל המערכת, ועכשיו אתה לא מבין מה לא הבנת, אבל על זה בדיוק אני עומד ומצווח, להמתחיל אין שם ההוראות הנצרכות בצורה מובנת, ורק אחרי ששורפים שעות וחדשים, אז פתאום 'רואים שהכל מובן מאיליו ולמפרע'.והתשובה היא שבאשכול הראשי "הגדרות כלליות התקפות לכלל השלוחות" - יש את הכל בצורה בסיסית ומובנת. אלא שכאשר נכנסים בפעם הראשונה זה נראה כאילו שפה חדשה ולא מבינים כלום, וככל שעושים נסיונות מבינים את הפעולות ואת ההגדרות, ואז מבינים גם שזה כתוב שם בצורה מאד מובנת.
אחרי שכבר מצליחים לפסוע את הפסיעה הראשונה [כמשל התינוק], אפשר בקלות ללכת כמה שרוצים. ואין אלפי נושאים, יש בס"ה 3 דפים עם הגדרות המערכת. כל השאר זה שאלות ועזרה הדדית, אתה לא צריך לעבור על זה, סתם כתוב שם כל דבר אלף פעמים.
כמובן שתמיד יכולים לצוץ שאלות או טיפים [טיפים זה בעיקר חכמה של שילוב של כמה הגדרות קיימות שיוצרות משהו מחודש, בלי לבקש תעשו פתרון כזה או אחר], עבור זה קיים פורום של עזרה, אבל המצב שהיום כל ההודעות מסתכמות ב-איך יוצרים שלוחות יותר מ-9, או למה אין באתר אפשרות כזאת, ואני לא מצליח וכו', ורובם שאלות פשוטות שכל מי שהיה יושב על המערכת והאתר ללא אפשרות לשאול היה בסוף מבין לבד.
בכל אופן שיהיה בהצלחה
אברהם
אכן לא מצאתי שם הסבר 'איך יוצרים שלוחות יותר מ-9', וזו שאלה מאד בסיסית. ומדוע זה לא כתוב. ולאמיתתו של דבר, גם לא כתוב איך יוצרים שלוחה בתוך שלוחה. אני התקשיתי הרבה, וניסיתי ליצור שלוחה בתוך שלוחה ולא עלה בידי, עד 'שניחשתי' שקודם כל אני צריך להחליף את השלוחה - שכברירת מחדל זה 'השמעת קבצים' - לשלוחה של 'תפריט' - ואז 'הצלחתי' ליצור שלוחה בתוך השלוחה. לא מצאתי הסבר זה בשום מקום (אולי זה מוזכר באחד מאלפי הדפיות שבתוך הפורום), וזה דבר בסיסי ביותר.
אתה גם מוזמן לעיין בכמה וכמה ב'תגובות' שכתבתי היום, על ה"הגדרות כלליות התקפות לכלל השלוחות" הבסיסיים וה'מובנות', וגם בכמה מהלינקים המצורפים שם, ותראה איך זה נראה מעינו של מתחיל.