שירות מייל 2 פון

לומד

Re: שירות מייל 2 פון

שליחהעל ידי לומד » 20:49 04/06/2017

אגב מסר שדרגו בשעות האחרונות את שירות מייל 2 פון, זה נראה שהם משתמשים בעקרון של קבצי TTS, רק צריך שימהר קצת את ההקראה, וכן לתקן עוד כמה באגים.

חוקר

שליחהעל ידי חוקר » 11:48 05/06/2017

אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
למשל, כל התחום של 'תנאים' (if,eligible,else) לא קיים...
ברור שכך...
הגדלת לבקש...
זה כמו שוורדפרס יביאו לך את הקוד מקור שלהם בקוד פתוח...
נכון שזה מעצבן לפעמים הריבוע של המערכות בימות, אך אתה צריך להבין שהברירה השנייה היא לבנות מערכת IVR לבד, ואתה כנראה לא יודע עד כמה שזה קשה (גם אני...).
איפה ראית שוורדפרס אינו קוד פתוח? נראה לי שהכל נמצא על השרת שלך ותוכל לפתוח את כל הקבצים אחד אחד לראות איך הוא כתוב.
יותר מכך וורדפרס נותנת אפשרות לעריכה עצמאית של קבצים מתוך עצמו, וא"כ מה ההשוואה?
רק שלא באתי לחלוק איתך שודאי שלא פשוט לבקש את שפת השרת של ימות המשיח...

ימות המשיח
הנהלה ראשית

שליחהעל ידי ימות המשיח » 12:09 05/06/2017

אני מבין את הדרישות שיש מכל מני מפתחים ומתכנתים.
כעיקרון ניתן לבצע הכל, העניין הוא המחיר.
מה שמופיע בפורום, הוא חינמי לכולם. מי שצריך גישה לדברים נוספים, תמיד יכול לפנות בדוא"ל לקבל הצעת מחיר פרטנית ספציפית.
בדרך כלל הצעת המחיר נמוכה יותר ממחירי השוק, וזו מהסיבה שאחר כך כל שאר הלקוחות של ימות המשיח עושים שימוש בפיתוח.

לומד

שליחהעל ידי לומד » 12:53 05/06/2017

אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
למשל, כל התחום של 'תנאים' (if,eligible,else) לא קיים...
ברור שכך...
הגדלת לבקש...
זה כמו שוורדפרס יביאו לך את הקוד מקור שלהם בקוד פתוח...
נכון שזה מעצבן לפעמים הריבוע של המערכות בימות, אך אתה צריך להבין שהברירה השנייה היא לבנות מערכת IVR לבד, ואתה כנראה לא יודע עד כמה שזה קשה (גם אני...).
איפה ראית שוורדפרס אינו קוד פתוח? נראה לי שהכל נמצא על השרת שלך ותוכל לפתוח את כל הקבצים אחד אחד לראות איך הוא כתוב.
יותר מכך וורדפרס נותנת אפשרות לעריכה עצמאית של קבצים מתוך עצמו, וא"כ מה ההשוואה?
רק שלא באתי לחלוק איתך שודאי שלא פשוט לבקש את שפת השרת של ימות המשיח...
אמנם וורדפרס הוא לא דוגמה טובה כ"כ, אך בכ"ז הרעיון מובן.

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 5 אורחים