עכשיו התעמקתי איך לסדר את המערכת אצלך, ונזכרתי שיש לך כבר הפניה חד פעמית בשלוחה הראשית, ואני צריך הפנייה תמידית בשביל העניין הזה.
לעיל ששאלת איך מסדרים את זה, ועניתי לך, אבל במחשבה שניה מה שאמרתי שם זה אפי' לא שטויות, זה פשוט לא קשור.
בכל אופן אני חושב כעת שהפיתרון הרלוונטי עבור העניין הזה אצלך, הוא להזיז את השלוחה הראשית אצלך למקום אחר.
ואם תשאל, הרי כבר דנו בזה לפני זמן רב (לגבי הקומבינה עם הסיסמה אצלך) שאתה רוצה שזה יהיה דווקא בשלוחה הראשית כדי שיהיה לך שלוחת כוכבית. גם לזה יש פיתרון די פשוט,
את השלוחה הראשית עושים כשלוחת מעבר לשלוחה 900/99.
את השלוחה הזו 900/99 מגדירים כתפריט שהוא בעצם ישמש כתפריט ראשי (וכאן שמים את כל השלוחות, או כמו שיותר נח, שכל שלוחה פנימית כאן תעביר לשלוחה התואמת שתהיה תחת השלוחה הראשית האמיתית), ובשלוחה זו גם נגדיר שלחיצה על כוכבית לא תחזיר לשלוחה הראשית אלא לשלוחה אחת אחורה.
את שלוחה אחת לפני 900 נגדיר בדיוק כמו שהיה שלוחת כוכבית בתפריט הראשי (כשכל השלוחות שהיו בתוך כוכבית כעת יהיו בתוך אותה שלוחה לצד שלוחה 99 של התפריט הראשי), פשוט להעתיק את השלוחות משם לכאן רק כאן זה כשלוחת תפריט רגילה (וכאן אם יקיש כוכבית עוד פעם (או סולמית), הוא יחזור לתפריט הראשי האמיתי שישלח אותו חזרה לתפריט הראשי שבשלוחה 900/1).
(עריכה: אני רואה עכשיו שבכל אופן צריך להכניס את השלוחה הראשית למקום פנימי יותר, ולא רק בגלל הסיסמה במערכת שלך, אלא בכל מערכת שארצה ליישם את הרעיון הנ"ל, זה מחוייב כדי שהרעיון יעבוד.)
(וכעת עריכה מספר 2: העריכה הקודמת הייתה כנראה טעות, ונראה שאפשר לעשות גם אם משאירים את התפריט הראשי במקומו)
אני לא זכור את כל הפילפול הארוך שם על המערכת שלך, אז אני לא מבטיח בדיוק שהכל תואם לך, אבל על פניו זה חלק.
השאלה אם אתה מעוניין לשתף פעולה עם כל הבלגן הזה.
ואל תדאג, אני לא זורק את הרעיונות לפח ובעזה"י אפרסם את הכל בצורה מסודרת, בלי קשר למה שאתה תעשה