שיחברו גם את חשבון gmail. אם מישהו לא רוצה שיהיה לו כתובת חדשה שיהיה לו אפשרות להכנס לחשבון אימייל שלו
ואם עושים את זה כבר שיהיה צינטוקים לפלאפון שהאימייל מוגדר אליו שהוא
שירות מייל 2 פון
-
Re: שירות מייל 2 פון
ברוך שכיוונת, לזה בדיוק התכוונתי...שיחברו גם את חשבון gmail. אם מישהו לא רוצה שיהיה לו כתובת חדשה שיהיה לו אפשרות להכנס לחשבון אימייל שלו
ואם עושים את זה כבר שיהיה צינטוקים לפלאפון שהאימייל מוגדר אליו שהוא
ושזה יוכל להיות בתוך שלוחה של קו IVR רגיל
העניין של הצינתוקים זה החלק הכי פשוט כאן
כל מה שאתם מציעים אכן אפשרי. פתחתי נושא בפורום ''הצעות מחיר''. נחכה לתגובה.
אני אישית מאמין שאוכל לפתח כזה דבר. אבל מכיוון והיכולות כמשתמש מבחוץ (כלומר, לא טכנאי של ימות) מאד מוגבלות, יהיה קשה לפתח מערכת כזאת לשימוש פתוח. אלא יצטרכו לשנות ידנית ופיזית על השרת החיצוני.
אני אישית מאמין שאוכל לפתח כזה דבר. אבל מכיוון והיכולות כמשתמש מבחוץ (כלומר, לא טכנאי של ימות) מאד מוגבלות, יהיה קשה לפתח מערכת כזאת לשימוש פתוח. אלא יצטרכו לשנות ידנית ופיזית על השרת החיצוני.
אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
למשל, כל התחום של 'תנאים' (if,eligible,else) לא קיים...
-
אם אתה חושב שהשרוט הזה יכול לצת לפואל אז מתי יציאו את זה לימות המשיח שיוכלו להתחיל לעבוד על זה ?????
-
אודה לך אם תאלפיני בינה באיזה שפות המערכת של ימות תומכת PHP או JAVA וכו'אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
ואם עדיף לפתוח בשביל זה אתר להעביר לשם את הנתונים ואח"כ משם לימות ???
ואם ידוע לך אולי על עוד חברה שמאפשרת שירות של חיבור אתרים לקווים בצורה חופשית יותר???
נערך לאחרונה על ידי 0772265918 ב 22:27 03/06/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
דרך אגב אתה יכול לעיין כאן בתמיכה של גוגל למפתחים אולי מכאן תצמח הישועהhttps://developers.google.com/gmail/api/כל מה שאתם מציעים אכן אפשרי. פתחתי נושא בפורום ''הצעות מחיר''. נחכה לתגובה.
שבוע טוב וכל טוב
ברור שכך...אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
הגדלת לבקש...
זה כמו שוורדפרס יביאו לך את הקוד מקור שלהם בקוד פתוח...
נכון שזה מעצבן לפעמים הריבוע של המערכות בימות, אך אתה צריך להבין שהברירה השנייה היא לבנות מערכת IVR לבד, ואתה כנראה לא יודע עד כמה שזה קשה (גם אני...).
ברור שכך...אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
הגדלת לבקש...
נכון שזה מעצבן לפעמים הריבוע של המערכות בימות, אך אתה צריך להבין שהברירה השנייה היא לבנות מערכת IVR לבד, ואתה כנראה לא יודע עד כמה שזה קשה (גם אני...).
ההבדל בין לקבל קוד מקור לבין לקבל גישה לתוכנות ברמה נמוכה יותר הוא די גדול.
אך לא כאן המקום לפרט.
לא בדיוק הבנתי.ברור שכך...אגב, אם ימות היו נותנים אפשרות להתחבר לשפה המקורית של השרת, היה ניתן לבצע הרבה דברים דומים...
הגדלת לבקש...
ההבדל בין לקבל קוד מקור לבין לקבל גישה לתוכנות ברמה נמוכה יותר הוא די גדול.
אך לא כאן המקום לפרט.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] | 5 אורחים