אם יש משהו שיכול להגדיר לי את זה במערכת או לשלוח את הקוד שלאחר קבלת הנתונים זה יעבור לשלוחה מסוימת
תודה רבה
קבלת נתונים
Re: קבלת נתונים
כמבואר כאן,
בקבלת נתונים תוסיף את ההגדרות האלו:
ובשלוחה שאתה רוצה שיוכלו לבדוק האם מספר הת"ז כבר נרשם, תגדיר:
ותשים בשלוחה קובץ בשם EnterIDList.ini.
ותכניס לשלוחה את ההקלטות האלו:
M1103 אנא הקש מספר תעודת הזהות לבדיקה.
M1104 מנוי זה אינו רשום במערכת.
M0000 מנוי זה כבר רשום במערכת.
נ.ב. יש גם את אפשרות דומה כמו שכתב 111 לעיל רק לא יודע אם זה נצרך לך, ויותר פשוט להסביר כך.
בקבלת נתונים תוסיף את ההגדרות האלו:
קוד: בחירת הכל
add_to_list=050 (אם צריך תשנה למספר ההקשה של הת"ז)
location_list=/1/EnterIDList (EnterIDList במקום הסיפרה 1 כתוב את המיקום של שלוחת בדיקת הת"ז שלקמן, ששם יהיה הקובץ)
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=..
enter_id=yes
enter_id_type=list
enter_id_read_say=yes (שורה זו רק אם אתה רוצה שיתן אפשרות לתקן את ההקשה לפני הבדיקה)
enter_id_error_goto=..
ותכניס לשלוחה את ההקלטות האלו:
M1103 אנא הקש מספר תעודת הזהות לבדיקה.
M1104 מנוי זה אינו רשום במערכת.
M0000 מנוי זה כבר רשום במערכת.
נ.ב. יש גם את אפשרות דומה כמו שכתב 111 לעיל רק לא יודע אם זה נצרך לך, ויותר פשוט להסביר כך.
הוא לא ביקש לצרף את תעודת הזהות אלא לצרף את המספר תבדוק לפני שאתה כותבא"א לצרף מספר ת"זאתה יכול לעשות שלוחה של הצטרפות שקטה לרשימת התפוצה קישור https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?t=24#p43יש אופציה אולי לעשות שבסוף קבלת הנתונים זה יוסיף את המספר לרשימת תפוצה ויהיה שלוחה במערכת שיכולים לבדוק עם מספר קיים משהו יכול לעזור לי בזה
ואת המספר כן אפשרי לצרף
כך אני הבנתי אולי טעיתיאני עושה שלוחה של קבלת נתונים במערכת שלי בשביל מאגר ואני מעונין שיהיה שלוחה שניתן להקיש ת.ז או טלפון ולדעת אם המספר רשום במאגר
איך אני יוצר קובץ כזה ??ותשים בשלוחה קובץ בשם EnterIDList.ini.
הכי קל להעתיק מהשלוחה הראשית את קובץ IVR ולשנות את השם (לשנות לEnterIDList ללא הסיומת) וגם למחוק את תוכן הקובץ.
יכול להיות שגם אם לא תייצר את הקובץ הוא יבוא אוטומטית בהכנסת נתון פעם ראשונה בקבלת נתונים, לא בדקתי.
יכול להיות שגם אם לא תייצר את הקובץ הוא יבוא אוטומטית בהכנסת נתון פעם ראשונה בקבלת נתונים, לא בדקתי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 31 אורחים