יש ל"ימות" בלעדיות על הקריין.אין לימות בלעדיות על הקריין תשמע למשל את 033030777 ועוד רבים וטובים.זה בטוח מערכת של ימות זיהיתי לפי הקריין.
שליחת קמפיין + id_list_message
-
Re: שליחת קמפיין + id_list_message
אכן לא עדכנתי בפורום, כבר מזמן הצלחתי לשלוח הודעה אישית, וכמובן הייתי צריך להכין 3000 קבצים בערך, כאשר לכל מספר טלפון היה קובץ שנקרא 0521234567.wav ולעלות אותם כפי ההוראות שהובאו לעיל, וכן לשנות בהגדרות קמפיין ולהפעיל את אפשרות של הודעה פרטית.נראה שיש, כמובן ב API של ימות, לא ההפוך.ב-API אין אפשרות כזו? (הודעה אישית)
אך ניסיתי ללא הצלחה, שאלתי כמה פעמים בשירות הלקוחות, ולא ידעו לענות לי.
זה עובד מצויין ב"ה
-
זה לא מערכת בימות המשיח. (אני מכיר את המפעיל)033030777 זה מערכת בימות המשיח
אולי לימות יש בלעדיות על הקריין שכל מה שמקריין זה דרכם, אבל כנראה אין בלעדיות שלא יקריין דרכם למערכות מחוץ לימות.יש ל"ימות" בלעדיות על הקריין.
למרות היכרותך עם המפעיל הממצאים מראים שזה מערכת של ימות בכמה נקודות זה לא מחייב אבל נראה מאוד שכןזה לא מערכת בימות המשיח. (אני מכיר את המפעיל)033030777 זה מערכת בימות המשיחאולי לימות יש בלעדיות על הקריין שכל מה שמקריין זה דרכם, אבל כנראה אין בלעדיות שלא יקריין דרכם למערכות מחוץ לימות.יש ל"ימות" בלעדיות על הקריין.
-
אין לי עניין להתווכח סתם אבל ברור לי במיליון אחוז שזה לא בימותלמרות היכרותך עם המפעיל הממצאים מראים שזה מערכת של ימות בכמה נקודות זה לא מחייב אבל נראה מאוד שכן
לפני כמה שנים חיפשתי חברה להפעלת קווי תוכן עבור פונקציה שלא היתה קיימת בימות והופתעתי לגלות שרבים מאוד מבין המפרסמים בענף הינם בעצם יושבים על השרתים של ימות!אין לי עניין להתווכח סתם אבל ברור לי במיליון אחוז שזה לא בימותלמרות היכרותך עם המפעיל הממצאים מראים שזה מערכת של ימות בכמה נקודות זה לא מחייב אבל נראה מאוד שכן
(חלק נכבד מהם גם גובה ממך עמלות כמו "פתיחת קו" ועוד כמה כאלו למרות שבימות זה חינם)
לא רחוק מלהאמין שהכתוב השלישי הזה יכריע בין השניים המכחישים זה את זה...
סתם השמצה חלק נכבד לוקח עמלה על פתיחת קו מי זה חלק נכבד ימות אין לו כל כך הרבה מפעילי משנה בשביל לומר חלק נכבד כשמסר פותח בחינם ונדמה לי גם השאר(חלק נכבד מהם גם גובה ממך עמלות כמו "פתיחת קו" ועוד כמה כאלו למרות שבימות זה חינם)
אני לא מדבר על כאלה ברמה של "מפעילי משנה" כמו מסר אלא על סתם מתכנתים שעל דעת עצמם מפרסמים את שירותיהם לקהל כאשר הם בעצם משתמשים עם הממשק של ימות (ואולי בונים שלוחות מתוחכמות בAPI ועוד ) אבל הבסיס זה ימות (והם גם אומרים את זה מפורשות בדרך כלל שהזמינות של השירות אינה תלויה בהם אלא בימות, אציין שהיה אחד שאף הדריך אותי: תתקשר ל 0773137770 תקיש 4 תפעל לפי ההוראות ואז תתקשר אלי שוב עם המספר שקיבלת... [כמובן הוא לא לקח תשלום על הפתיחה...]סתם השמצה חלק נכבד לוקח עמלה על פתיחת קו מי זה חלק נכבד ימות אין לו כל כך הרבה מפעילי משנה בשביל לומר חלק נכבד כשמסר פותח בחינם ונדמה לי גם השאר
מעניין לדעת האם לימות יש משנה סדורה בעניין והאם היא רואה בעין יפה פעילות מעין זו (אם זה בסדר אולי גם אני יתחיל לעשות זאת...)
למיטב ידיעתי אין כל בעייה בזה, ימות פירסמו בעבר שהם מעוניינים לפרסם רשימת מפתחים מורשים הדרישות של ימות מהמפחים לא הייתה גדולה אולם זה לא יצא לפועל, תנאי המסמך עצמם היו סודיים.אני לא מדבר על כאלה ברמה של "מפעילי משנה" כמו מסר אלא על סתם מתכנתים שעל דעת עצמם מפרסמים את שירותיהם לקהל כאשר הם בעצם משתמשים עם הממשק של ימות (ואולי בונים שלוחות מתוחכמות בAPI ועוד ) אבל הבסיס זה ימות (והם גם אומרים את זה מפורשות בדרך כלל שהזמינות של השירות אינה תלויה בהם אלא בימות, אציין שהיה אחד שאף הדריך אותי: תתקשר ל 0773137770 תקיש 4 תפעל לפי ההוראות ואז תתקשר אלי שוב עם המספר שקיבלת... [כמובן הוא לא לקח תשלום על הפתיחה...]סתם השמצה חלק נכבד לוקח עמלה על פתיחת קו מי זה חלק נכבד ימות אין לו כל כך הרבה מפעילי משנה בשביל לומר חלק נכבד כשמסר פותח בחינם ונדמה לי גם השאר
מעניין לדעת האם לימות יש משנה סדורה בעניין והאם היא רואה בעין יפה פעילות מעין זו (אם זה בסדר אולי גם אני יתחיל לעשות זאת...)
ולפי תנאי המסמך, ייתכן שיש לימות בעייה עם זה...למיטב ידיעתי אין כל בעייה בזה, ימות פירסמו בעבר שהם מעוניינים לפרסם רשימת מפתחים מורשים הדרישות של ימות מהמפחים לא הייתה גדולה אולם זה לא יצא לפועל, תנאי המסמך עצמם היו סודיים.אני לא מדבר על כאלה ברמה של "מפעילי משנה" כמו מסר אלא על סתם מתכנתים שעל דעת עצמם מפרסמים את שירותיהם לקהל כאשר הם בעצם משתמשים עם הממשק של ימות (ואולי בונים שלוחות מתוחכמות בAPI ועוד ) אבל הבסיס זה ימות (והם גם אומרים את זה מפורשות בדרך כלל שהזמינות של השירות אינה תלויה בהם אלא בימות, אציין שהיה אחד שאף הדריך אותי: תתקשר ל 0773137770 תקיש 4 תפעל לפי ההוראות ואז תתקשר אלי שוב עם המספר שקיבלת... [כמובן הוא לא לקח תשלום על הפתיחה...]סתם השמצה חלק נכבד לוקח עמלה על פתיחת קו מי זה חלק נכבד ימות אין לו כל כך הרבה מפעילי משנה בשביל לומר חלק נכבד כשמסר פותח בחינם ונדמה לי גם השאר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים