שלום לכולם - אני זקוק לפתרון ששאלתי בעבר אבל עכשיו זה נהיה מעשי:
המערכת שלי בנוי מהיררכיה:
1. לעברית
1. להסבר על שיעורים
1. הסבר על שיעורים מס' 1
2. הסבר על שיעור מס' 2
וכו'.
ההסברים אלה חייבים להיות ארוכים אבל הקורא אין להם הבסלנות לשמוע כל כך ארוך. אני יודע שיש כאן פתרונות אחרים אבל מה שאני רוצה הוא
לעשות הסבר קצר שבתוכו יש אפשרות "לזוז הצידה" ואח"כ לחזור לאיפה שהיה.
זאת אומרת הוא מקשיב כרגע ל1.1.2 והוא שומע "דבר הזה בסהיסטוריה היה כמה פעמים. לשמוע פרטים הקש [מקש כל שהוא] והוא מוקפץ מ1.1.2 למקום אחר לשמוע את כל הפרטים של ההיסטוריה. בסיום הפירוט [או על ידי מקש כל שהוא] הוא מוחזר ל1.1.2 למקום היכן שהוא יצא ממנו שזה ב4 דקות ועשרים שניות.
זה אמור להיות אפשרי בכל שיעור - לקפוץ ליותר פרטים ולחזור מהיכן שיצא.
אנא צמא לשמוע את הדעות שלכם.
תודה רבה
תוכי מדבר
הלוך וחזור
-
Re: הלוך וחזור
אם שאלתך היא (תקן אותי אם טעיתי) איך אפשר להגדיר כמה נושאים בעזרה והמאזין יבחר למה להאזין?
התשובה היא פשוטה אתה מקליט כל נושא בקובץ נפרד ומקליט בתפריט
"לעזרה בנושא ... הקש 1 בנושא .. הקש 2 "
ותגדיר שיוכלו לבחור איזה מספר קובץ לשמוע
בתקווה שעזרתי
התשובה היא פשוטה אתה מקליט כל נושא בקובץ נפרד ומקליט בתפריט
"לעזרה בנושא ... הקש 1 בנושא .. הקש 2 "
ותגדיר שיוכלו לבחור איזה מספר קובץ לשמוע
בתקווה שעזרתי
-
תודה על רצון הטוב אבל אני שואל כאן:
1. איך באמצע ההאזנה יכול להמאזין להקש על מקש שיקפיץ אותו להאזנה אחר בתיבה אחרת
2. ושם בתיבה השניה יכול להקיש על מקש וזה יקפיץ אותו חזרה לתיבה הראשונה בדיוק בנקודה בהאזנה שיצא ממנו.
בIVR שלי בחו"ל כל תיבה יש מספר אידקס יחודי אז זה ממש קל לנבט בין התיבות אבל בימות זה מאד קשה - נכון?
2. ושם בתיבה השניה יכול להקיש על מקש וזה יקפיץ אותו חזרה לתיבה הראשונה בדיוק בנקודה בהאזנה שיצא ממנו.
בIVR שלי בחו"ל כל תיבה יש מספר אידקס יחודי אז זה ממש קל לנבט בין התיבות אבל בימות זה מאד קשה - נכון?
אני לא בטוח אבל תנסה בניהול השלוחה (ע"י הקשה על 2 בתפריט הראשי ובחירת השלוחה המבוקשת) מקישים 0 (מאפיינים), ואח"כ 4 (הגדרות האפשריות) ואח"כ 3 (הגדרות הקשה).תודה על רצון הטוב אבל אני שואל כאן:
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 15 אורחים