אני רוצה רשימה לבנה לכניסה למערכת, יצרתי קובץ WhiteList.ini ובו רשימת מספרים וכן הגדרתי white_list=yes בקובץ ה- ext.ini (ניסיתי גם ב- ivr.ini וכנ"ל) וזה לא עובד לי, מה עשיתי לא טוב?רשימה לבנה
white_list=yes
ברירת מחדל לוקח מקובץ WhiteList.ini בתוך התיקיה ובה המספרים שלתת להם גישה
ניתן להגדיר white_list_type=template_default ואז הוא יבדוק את המספרים שלתת להם גישה מתוך הרשימה לבנה של טמפלט ( - תבנית) ברירת מחדל של הלקוח.
רשימה לבנה
רשימה לבנה
-
- הנהלה ראשית
Re: רשימה לבנה
תצרף את הקבצים על מנת שאוכל לבדוק.
אציין שאם רוצים להגדיר רשימה לבנה ברמת מערכת, ולא לשלוחה ספציפית ניתן לעשות זאת דרך שיגור הודעות - עריכת קמפיין - מדיניות שיחה נכנסת.
בברכה
יוספי
אציין שאם רוצים להגדיר רשימה לבנה ברמת מערכת, ולא לשלוחה ספציפית ניתן לעשות זאת דרך שיגור הודעות - עריכת קמפיין - מדיניות שיחה נכנסת.
בברכה
יוספי
תודה, עשיתי דרך שיגור הודעות וכפי שאמרת ועובד.
באם אני רוצה שבשלוחה מסוימת בלבד ולא לכל המערכת תיהיה גישה למספר מוגבל של חברים - האם זה אפשרי - ואכ איך בדיוק?
-
- הנהלה ראשית
מוסיפים בתוך קובץ הext.ini את השורה:
יש 2 אופציות למיקום של רשימת המספרים.
אופציה 1: יוצרים בשלוחה קובץ חדש בשם WhiteList.ini ובתוך הקובץ שמים את מספרי הטלפון (כל מספר בשורה נפרדת, ללא - באמצע המספר אבל עם 0. לדוגמה 0509999222
אופציה 2: רשימת התפוצה ברירת מחדל תשמש כרשימה לבנה, על מנת לבצע זאת יש להוסיף שורה נוספת בתוך קובץ הext.ini
קוד: בחירת הכל
white_list=yes
אופציה 1: יוצרים בשלוחה קובץ חדש בשם WhiteList.ini ובתוך הקובץ שמים את מספרי הטלפון (כל מספר בשורה נפרדת, ללא - באמצע המספר אבל עם 0. לדוגמה 0509999222
אופציה 2: רשימת התפוצה ברירת מחדל תשמש כרשימה לבנה, על מנת לבצע זאת יש להוסיף שורה נוספת בתוך קובץ הext.ini
קוד: בחירת הכל
white_list=yes
white_list_type=template_default
סליחה על הבורות אבל איך למען השם יוצרים קובץ בשלוחה?
תודה מראש
תודה מראש
אוקיי הצלחתי ליצור את הקובץ אבל זה לא עובד
אגב רשימה שחורה כן עבד לי בצורה זו
תודה מראש על הכל
אגב רשימה שחורה כן עבד לי בצורה זו
תודה מראש על הכל
-
- הנהלה ראשית
תצרף את הקבצים על מנת שאוכל לבדוק.
תודה רבה פתאום זה עבד לי ואין לי מושג מה לא היה בסדר קודם
תודה רבה על הכל!
תודה רבה על הכל!
איך מייצרים קובץ WhiteList.ini בתוך שלוחה במערכת ?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 14 אורחים