תודה רבה הצלחתי!ברצוני לציין את התפעלותי המרובה מהנהלת ימות המשיח על הזמן הרב ותשומת הלב והמענה הרחב על כל השאלות בפורום, כאילו והכל בחינם על מגש של כסף.
חן חן
כמו"כ אציין שאני הגדרתי בהצלחה מרובה ללא שום שגיאה או קושי. כך שממש לא נראה לי שזה באג וודאי שלא רציני.
מה שכן, יש כמה הערות שאותם כבר כתבתי בפורום ההגדרות שכדאי להוסיף לשלוחת המכירות.
בנוסף אני חושב שכדאי יהיה באם יש אפשרות להגדיר מערכת אחת שתיהיה פתוחה לכל משתמשי הפורום להגדרות מתקדמות, (אם שייך רק צפיה בלבד וימות המשיח או מוסמכים בלבד יוכלו לשנות שם.) ובמערכת זו יוכלו להכניס הגדרות ומשם להעתיק ולהדביק כפי שזה יוצא באמת.
הזמנות מצר לפי מק"ט
Re: הזמנות מצר לפי מק"ט
מה עשית שהצלחת?תודה רבה הצלחתי!ברצוני לציין את התפעלותי המרובה מהנהלת ימות המשיח על הזמן הרב ותשומת הלב והמענה הרחב על כל השאלות בפורום, כאילו והכל בחינם על מגש של כסף.
חן חן
כמו"כ אציין שאני הגדרתי בהצלחה מרובה ללא שום שגיאה או קושי. כך שממש לא נראה לי שזה באג וודאי שלא רציני.
מה שכן, יש כמה הערות שאותם כבר כתבתי בפורום ההגדרות שכדאי להוסיף לשלוחת המכירות.
בנוסף אני חושב שכדאי יהיה באם יש אפשרות להגדיר מערכת אחת שתיהיה פתוחה לכל משתמשי הפורום להגדרות מתקדמות, (אם שייך רק צפיה בלבד וימות המשיח או מוסמכים בלבד יוכלו לשנות שם.) ובמערכת זו יוכלו להכניס הגדרות ומשם להעתיק ולהדביק כפי שזה יוצא באמת.
צריך לפתוח תיקיית מערכת! בשם SaleProducts ובפנים לייצר את כל הקבצים הנ"למה עשית שהצלחת?תודה רבה הצלחתי!ברצוני לציין את התפעלותי המרובה מהנהלת ימות המשיח על הזמן הרב ותשומת הלב והמענה הרחב על כל השאלות בפורום, כאילו והכל בחינם על מגש של כסף.
חן חן
אך אני לא הצלחתי לשמוע את הקלטת המוצר!? הכנסתי גם בשלוחה ובתקיית מערכת ועדיין לא שומעים את המוצר,
מה כוונת 'תיקיית מערכת'?? לאהכוונה לשלוחה חדשה שאחמ"כ משנים את שמה?צריך לפתוח תיקיית מערכת! בשם SaleProducts ובפנים לייצר את כל הקבצים הנ"למה עשית שהצלחת?תודה רבה הצלחתי!
אך אני לא הצלחתי לשמוע את הקלטת המוצר!? הכנסתי גם בשלוחה ובתקיית מערכת ועדיין לא שומעים את המוצר,
להוסיף תיקיה מתחת לתיקית LOG ואח"כ לשנות שם לSaleProductsמה כוונת 'תיקיית מערכת'?? לא הכוונה לשלוחה חדשה שאחמ"כ משנים את שמה?צריך לפתוח תיקיית מערכת! בשם SaleProducts ובפנים לייצר את כל הקבצים הנ"למה עשית שהצלחת?
היא נוצרה לי אוטומטית. בכל מקרה הבנתי ששם אמור אני להוסיף את הקבצי שמע ו ini.להוסיף תיקיה מתחת לתיקית LOG ואח"כ לשנות שם לSaleProductsמה כוונת 'תיקיית מערכת'?? לא הכוונה לשלוחה חדשה שאחמ"כ משנים את שמה?צריך לפתוח תיקיית מערכת! בשם SaleProducts ובפנים לייצר את כל הקבצים הנ"ל
אבל עדיין הבעיה בהתגלמותה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים