אם אתם מנהלים כמה קווי תוכן תוכלו אולי לומר לי למי שייכים קווי התוכן של המוסדות המתחילים במספר 033?חברים יקרים.
אני יודע מבפנים שההנהלה מנסה לעשות כמה שיותר טוב לטובת הלקוחות והמאזינים, כמו שידרוגים הוספת קווים וכו', עד עכשו החברה היחידה שהצליחה לתת שירות לכל הקווים עם מינימום תקלות זה חברת ימות המשיח, (אני מנהל כמה קווי תוכן בכמה חברות, ויודע בדיוק מה המצב אצל כולם), אז עכשו הם משדרגים עוד יותר לטובת כולם, אנא התאזרו בסבלנות ובסוף הכל יסתדר, ובמקום לבוא לקטר פשוט תעריכו את ההשקעה.
בהצלחה.
קריסת מערכות!!!
Re: קריסת מערכות!!!
-
0330?
ככל הנראה בימות.
ככל הנראה בימות.
אני עשיתי העברה בתוך הקווים האלו למערכת אחרת של ימות, חלק מהתלמידים הצליחו להתחבר וחלק לא, ימות טוענים שהקווים האלו לא אצלם. מה יכול להיות?
בשעה האחרונה א"א בכלל להכנס לאתר, גם אצלכם?
-
אם הקוים האלו לא של ימות המשיח אחרי מספר ימים המערכת שממנה אתה עושה את ההפניה תנהל לךאני עשיתי העברה בתוך הקווים האלו למערכת אחרת של ימות, חלק מהתלמידים הצליחו להתחבר וחלק לא, ימות טוענים שהקווים האלו לא אצלם. מה יכול להיות?
אני פעם ניסיתי לעשות את את זה הפניה ממערכת לא נפתחה דרך ימות המשיח ואחרי כמה ימים המערכת שממנה עשיתי הפניה ננהלה
אבל זה נוייד לימות המשיח!!
מצטרף להנ"למצטרף לנ"לחברים יקרים.
אני יודע מבפנים שההנהלה מנסה לעשות כמה שיותר טוב לטובת הלקוחות והמאזינים, כמו שידרוגים הוספת קווים וכו', עד עכשו החברה היחידה שהצליחה לתת שירות לכל הקווים עם מינימום תקלות זה חברת ימות המשיח, (אני מנהל כמה קווי תוכן בכמה חברות, ויודע בדיוק מה המצב אצל כולם), אז עכשו הם משדרגים עוד יותר לטובת כולם, אנא התאזרו בסבלנות ובסוף הכל יסתדר, ובמקום לבוא לקטר פשוט תעריכו את ההשקעה.
בהצלחה.
הם משדרגים כל יום עוד שרתים
יש להם יעד עד סוף השבועה להוסיף כ 100 שרתים חדשים
בערך של מיליון שקל
אומרים את זה הרבה לאחרונה.
אפשר לשאול, מאיפה המידע הזה?
אפשר לשאול, מאיפה המידע הזה?
ממקור מוסמך הם עובדים כעת להוסיף עוד שרתים כבדים עם עוד עשרות שיחות בדקה
-
תגיד להם לקרוא חדשות רוב המוסדות חוזרים ללימודים בתחילת השבוע. העומס יצנח, חבל להשקיע כ"כ הרבה כסףמצטרף להנ"למצטרף לנ"לחברים יקרים.
בהצלחה.
הם משדרגים כל יום עוד שרתים
יש להם יעד עד סוף השבועה להוסיף כ 100 שרתים חדשים
בערך של מיליון שקל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 5 אורחים