אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות כמו שהיה ביממה האחרונה? ואלו הגדרות עושים בשביל לחבר את זה?
Re: אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
תעדכן אם הצלחת משהו.
אני מוכן לשלם על זה 2000 ש"ח אם זה עובד טוב.
אני מוכן לשלם על זה 2000 ש"ח אם זה עובד טוב.
Re: אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
אין הגדרות בשביל כזה דבראם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות כמו שהיה ביממה האחרונה? ואלו הגדרות עושים בשביל לחבר את זה?
איך בונים מערכת על שרת חיצוני?
הבנתי שיש ישיבות שעשו את זה?
השיחה נופלת אחרי כ15-20אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות כמו שהיה ביממה האחרונה? ואלו הגדרות עושים בשביל לחבר את זה?
מה היה ביממה האחרונה?אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות כמו שהיה ביממה האחרונה? ואלו הגדרות עושים בשביל לחבר את זה?
יש כזה אפשרות אבל צריך לדעת תכנות ברמה מאוד גבוההאיך בונים מערכת על שרת חיצוני?
אבל אין לזה שום קשר למערכת של ימות המשיחיש כזה אפשרות אבל צריך לדעת תכנות ברמה מאוד גבוההאיך בונים מערכת על שרת חיצוני?
נראה שידוע לך משהו על זה.אבל אין לזה שום קשר למערכת של ימות המשיחיש כזה אפשרות אבל צריך לדעת תכנות ברמה מאוד גבוההאיך בונים מערכת על שרת חיצוני?
אשמח אם תפרט משום שבמוסד שלי מוכנים להוציא על זה המון כסף כדי שיעבוד
זה משהו מאוד מורכבנראה שידוע לך משהו על זה.אבל אין לזה שום קשר למערכת של ימות המשיחיש כזה אפשרות אבל צריך לדעת תכנות ברמה מאוד גבוהה
אשמח אם תפרט משום שבמוסד שלי מוכנים להוציא על זה המון כסף כדי שיעבוד
אתה יכול לפנות לאנשים שיש להם מערכות כאלה
לא כדאי לך לחשוב על לבנות כזה דבר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים