מישהוא צדיק
Re: מישהוא צדיק
רגע הוא מזאה בהקלטה איזה מיספר נכון ואיזה לא
-
כןרגע הוא מזאה בהקלטה איזה מיספר נכון ואיזה לא
הא אוקי תודה.
ובעיניין הטריוויה הלוקח יכול להיכנס ולבדוק כמה נקודות יש לו בכללי
וגם האם אפשר לתת הסבר לפני שהוא נכנס לטרוויה כי פשוט אני רוצה שכל נקודה תתחשב למשהוא אחר......
תודה רבה
ובעיניין הטריוויה הלוקח יכול להיכנס ולבדוק כמה נקודות יש לו בכללי
וגם האם אפשר לתת הסבר לפני שהוא נכנס לטרוויה כי פשוט אני רוצה שכל נקודה תתחשב למשהוא אחר......
תודה רבה
ועוד משהוא עשיתי ככה לצינטוק בשלוחה 7
type=tzintuk
list_tzintuk=321
record_end_goto=/01
עכשיו הוא אומר שנרשמת בהצלחה לצינטוקים ועל באמת לא מתקשר שיש משהוא חדש
מה עושים?????
type=tzintuk
list_tzintuk=321
record_end_goto=/01
עכשיו הוא אומר שנרשמת בהצלחה לצינטוקים ועל באמת לא מתקשר שיש משהוא חדש
מה עושים?????
לא ברור מה שאלת
הוא לא עושה צינתוקים אוטמטי. רק אם אתה נכנס לשלוחה שמוגדרת כהפעלת צינטוק הוא מפעיל את הצינטוק.
בשביל שיהיה הפעלה אוטמטית אתה צריך לעשות שאחרי שאתה מקליט משהו חדש יהיה אוטמטי מעבר לשלוחה של הצינתוק וכך הוא יתקשר כשיהיה משהו חדש.
בנוגע לשאלת הקודמת האם הלקוח יכול לבדוק כמה נקודות יש לו. התשובה היא שבכל כניסה הוא יכול להשמיע את הניקוד שיש לו. (אם הגדרת שישמיע. עיין פוסט הגדרות כלליות)
כמו כן אפשר לעשות שלוחה מיוחדת שרק משמיעה את הניקוד. עיין באינדקס שם מופיע "שלוחת השמעת ניקוד"
הוא לא עושה צינתוקים אוטמטי. רק אם אתה נכנס לשלוחה שמוגדרת כהפעלת צינטוק הוא מפעיל את הצינטוק.
בשביל שיהיה הפעלה אוטמטית אתה צריך לעשות שאחרי שאתה מקליט משהו חדש יהיה אוטמטי מעבר לשלוחה של הצינתוק וכך הוא יתקשר כשיהיה משהו חדש.
בנוגע לשאלת הקודמת האם הלקוח יכול לבדוק כמה נקודות יש לו. התשובה היא שבכל כניסה הוא יכול להשמיע את הניקוד שיש לו. (אם הגדרת שישמיע. עיין פוסט הגדרות כלליות)
כמו כן אפשר לעשות שלוחה מיוחדת שרק משמיעה את הניקוד. עיין באינדקס שם מופיע "שלוחת השמעת ניקוד"
איך עושים שאוטומטי זה יעבור לשלוחה של הצינוטוק אם השארתי הודעה
ושאני רוצה להשאיר הודעה בשלוחה של הצינטוק בשביל שיצנטק הוא לא נותן ואומר שעדיין לא נבנה תפריט ניהול וא"א להשאיר הודאות.....
לדוג אני השארתי בשלוחה 1 עכשיו צריך שיעבור לשלוחה 7[ששם זה מוגדר כציטוק?????????????????]
ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ושאני רוצה להשאיר הודעה בשלוחה של הצינטוק בשביל שיצנטק הוא לא נותן ואומר שעדיין לא נבנה תפריט ניהול וא"א להשאיר הודאות.....
לדוג אני השארתי בשלוחה 1 עכשיו צריך שיעבור לשלוחה 7[ששם זה מוגדר כציטוק?????????????????]
ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה מוסיף בשלוחה 1 את הקוד
איזה סוג שלוחה זה אצלך השארת הודעה? בכל שלוחה יש הגדרה של מעבר בסיום לאיזה שלוחה לעבור (פה הבאתי לך משלוחה "שליחת הודעה בדואר אלקטרוני" אם אתה מקליט בשלוחה מסוג "הקלטות" עין לעיל שם הבאתי את ההגדרה המתאימה. או שפשוט תעין במקום האמיתי דהיינו בפוסט שבו כל ההגדרות של השלוחה)
קוד: בחירת הכל
voicemail_email_end_goto=/7
תאמין לי שאני העיינתי שם וזה קשה טילים ואני לא מבין
תאמין לי שאני העיינתי שם וזה קשה טילים ואני לא מבין
קוד: בחירת הכל
playfile_end_goto=/7
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 3 אורחים