בעבר היה אפשר לעשות מספר וירטואלי נייד, והיו בזה תועלת לכמה דברים.
רציתי לדעת אם יש עדיין כזו אפשרות, לדוגמא:
שאני ינייד את המספר הרגיל שלי ל"ימות המשיח" כ"נתב" למספר אחר שיש לי ועי"ז כל השיחות יהיו מוקלטות, וכדו'.
אודה מאד על תשובה בעניין.
מספר וירטואלי נייד
-
- הנהלה ראשית
Re: מספר וירטואלי נייד
יש מספרים נייחים בלבד
-
כתבו על זה שאי אפשר, אך יש חברות שאתה יכול לעשות הפניה למערכות ימות (סלקום ועוד), אבל אתה תשלם על הקו כל חודש כרגיל, אבל אתה יכול להשתמש בו כרגיל עדיין לשיחות יוצאות.
ויש בזה מעלה מסוימת, כי אם אתה רוצה לעשות במערכת ימות שיחה יוצאת עם זיהוי המערכת זה יעלה לך יחידות, משא"כ בהנ"ל.
החיסרון בזה שאתה לא יכול לענות לשיחות (אא"כ אתה מגדיר שיעבור רק אחרי 5 שניות).
ויש בזה מעלה מסוימת, כי אם אתה רוצה לעשות במערכת ימות שיחה יוצאת עם זיהוי המערכת זה יעלה לך יחידות, משא"כ בהנ"ל.
תודה רבה!!!כתבו על זה שאי אפשר, אך יש חברות שאתה יכול לעשות הפניה למערכות ימות (סלקום ועוד), אבל אתה תשלם על הקו כל חודש כרגיל, אבל אתה יכול להשתמש בו כרגיל עדיין לשיחות יוצאות.
עדיין הייתי מעדיף דרך ימות שאז כל שיחה יוצאת מוקלטת, משא"כ בהנ"ל, כמו"כ היה שם תוספת יחידות על כל שיחה למערכות של ימות (וכמדומני אפי' לכל מספר נייד) כך שהנושא של היחידות לא כ"כ מטריד אותי, ולענ"ד חבל שאין את האפשרות הזו
לפי הידוע לי, הקלטת השיחות (ובכלל הפניית שיחות מהמערכת איליך) היא בעלות יחידה לדקה.תודה רבה!!!כתבו על זה שאי אפשר, אך יש חברות שאתה יכול לעשות הפניה למערכות ימות (סלקום ועוד), אבל אתה תשלם על הקו כל חודש כרגיל, אבל אתה יכול להשתמש בו כרגיל עדיין לשיחות יוצאות.
עדיין הייתי מעדיף דרך ימות שאז כל שיחה יוצאת מוקלטת, משא"כ בהנ"ל, כמו"כ היה שם תוספת יחידות על כל שיחה למערכות של ימות (וכמדומני אפי' לכל מספר נייד) כך שהנושא של היחידות לא כ"כ מטריד אותי, ולענ"ד חבל שאין את האפשרות הזו
בנייח אתה צודק, לפי הזכור לי בנייד זה אחרתלפי הידוע לי, הקלטת השיחות (ובכלל הפניית שיחות מהמערכת איליך) היא בעלות יחידה לדקה.תודה רבה!!!כתבו על זה שאי אפשר, אך יש חברות שאתה יכול לעשות הפניה למערכות ימות (סלקום ועוד), אבל אתה תשלם על הקו כל חודש כרגיל, אבל אתה יכול להשתמש בו כרגיל עדיין לשיחות יוצאות.
האם אפשר לדעת מה הסיבה שבוטל המספר הנייד הוירטואלי?
המספר הווירטואלי היום הוא בתור מודול עיין כאןהאם אפשר לדעת מה הסיבה שבוטל המספר הנייד הוירטואלי?
ועל זה כתבתי שלוקח יחידות גם לנייד.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים