כהיום נתקלתי בכמה תקלות חמורות במערכת שהקידומת שלו הוא 0795, ולאחר שראיתי שבמערכת ישנה שיש לי עם קידומת אחרת אין את הבעיות, נסיתי לפתוח מערכת חדשה בתקווה שאקבל מערכת עם קידומת אחרת, אולם לרוע מזלי קיבלתי מערכת עם אותה קידומת, ושם נמצאים אותם בעיות.
הננו מפרט כאן את הבעיות שנתקלתי ובתקווה לטיפול מהיר.
1. בחלק מהפעמים שאני מנסה להכנס לניהול ע"י הקשה על 0, ומקיש את הסיסמה והוא פשוט אומר הסיסמה שגויה וככה כמה פעמים עד שאני מנתק וחוזר שוב הוא נכנס, (ואל תחשבו שבטעות לא הקשתי נכון, מכיון שעל מסך הטלפון אני רואה את מה שאני מקיש).
2. בתפריט הניהול אני מקיש 2, המערכת מבקשת שאקיש מספר שלוחה אז בחלק מהפעמים המערכת נשארת שקטה ולא מגיבה לכמה לאחר הקשת מספר שלוחה ו #, ולאחר מכן פשוט חוזר ומבקש לי עוד פעם שאקיש את מספר השלוחה.
3. במקרה שכבר הצלחתי להיכנס לניהול שלוחה ואני רוצה לשנות את סוג השלוחה, ע"י הקשה על 9 הוא מבקש שאקיש את קוד השלוחה, ומה שאני מקיש הוא אומר לי המספר שהוקש שגוי, וכמו"כ הוא אם נכנסתי למאפייני שלוחת תפריט וניסיתי להגדיר את המקשים בתפריט...
4. ניסיתי לשנות את סיסמת ההקלטות ומשום מה כשהוא מקריא את מה שאני מקיש הוא לא מקריא את כל הספרות לפעמים רק ספרה אחת ולפעמים שתיים.
5. גם באתר ניסיתי לשנות את סיסמת ההקלטות וכשאני מקיש על הלחצן "שמור" מופיעה הודעת שגיאה "עקב שגיאה השינויים לא יישמרו".
אם משהו יודע מה זה אמור להיות אשמח לדעת.
קריזות ותקלות חמורות בקידומת 0795
-
- הנהלה ראשית
Re: קריזות ותקלות חמורות בקידומת 0795
בדקתי את הנושא.
ואכן יש בעיה בקווים של הקידומת 0795 שבעזרת ה' תפתר בקרוב.
בנתיים, מומלץ שתקיש באופן איטי, עם המתנה של כשניה בין הקשה להקשה - וכך המערכת תקלוט את כל ההקשות שלך.
בנתיים, מומלץ שתקיש באופן איטי, עם המתנה של כשניה בין הקשה להקשה - וכך המערכת תקלוט את כל ההקשות שלך.
מה שאותי מטריד יותר זה דווקא הבעיה שיש בקווים עם הקידומת 077 שפעמיים רבות מתקשרים ושומעים צליל תפוס, ולא מצליחים להתחבר למערכת,בדקתי את הנושא.
זה הבריח לי המוני מאזינים מהקו.
-
- הנהלה ראשית
מתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה ב077?
לטענת הוט, התקלה שלהם טופלה לפני יומיים.
היום היתה לי תקלה כזו שהיה צליל של המתנה כעשרים וחמש שניות והקריא המספר לא חוקי. ניסיתי מספר פעמים, גם מהקידומת הרגילה 0799 וגם מהמספר החילופי 077 , לאחר כמה נסיונות זה חזר לעבוד רגיל ואפילו ללא צליל חיוג בכלל, רק התחבר ישירות למערכת.
אכן ביומיים האחרונים לא נתקלתי בתקלהמתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה ב077?
אך לצערי איש לא סיפר זאת למאזינים שאינם יודעים שהתקלה הסתדרה ולא חזרו להתקשר בקו
אתמול בלילה בסיבות השעה 9-10 נתקלתי בבעיות לחייג לקו שלי, גם מבזק וגם מסלקום, כאשר התקשרתי שמעתי צליל תפוס ורק לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר לקו.מתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה ב077?
למותר להאריך על הנזק שנגרם כתוצאה מכך.
אתמול יום ד' היה לי בעיה כשהתקשרתי לקו מבלוגפון 077 שנעול עם קוד למי שלא ברשימת תפוצה זה עבד טוב , וכשאני התקשרתי ממספר שברשימה הגעתי למספר נייד של אדם שהתעצבן שכבר כמה פעמים חייגו אליו לנייד הפרטי אפי' שמתקשרים בכלל לנייח 077 ואח''כ נסיתי שוב לפעמים עבד טוב ולפעמים שוב התקשר לאדם פרטי וזה לא פעם ראשונה ואכן התקשרתי לימות המשיח אבל הנציג שבדק טען שאני התבלבלתי במספר למרות שאמרתי לו בדיוק את השעה ותאריך הוצאת השיחה ואין מה להתבלבל
שימו לב יש תקלות מוזרות מטעם הוט מובייל ?
שימו לב יש תקלות מוזרות מטעם הוט מובייל ?
-
מתי תתוקן התקלה של 0795?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים