יותר מהודעה אחת של ברוכים הבאים
יותר מהודעה אחת של ברוכים הבאים
יש הודעה של ברוכים הבאים, ואני רוצה להוסיף הודעה חדשה לפני ששומעים את הברוכים הבאים המקורי, האם בשביל זה אני צריך לערוך את כל ההודעה של ברוכים הבאים או שיש אפשרות שישמעו את ההודעה החדשה ואח"כ זה יעבור לברוכים הבאים הרגיל, מקווה שאני ברור
Re: יותר מהודעה אחת של ברוכים הבאים
תגדיר את הברוכים הבאים כהודעה זמנית ואז תוכל להוסיף הודעת M1000יש הודעה של ברוכים הבאים, ואני רוצה להוסיף הודעה חדשה לפני ששומעים את הברוכים הבאים המקורי, האם בשביל זה אני צריך לערוך את כל ההודעה של ברוכים הבאים או שיש אפשרות שישמעו את ההודעה החדשה ואח"כ זה יעבור לברוכים הבאים הרגיל, מקווה שאני ברור
תודה על המענה, איך מגדירים השמעה זמנית?
בשלוחה "מערכת תוכן" / "הודעות" / "הודעה עם הגבלת זמן"
תודה, הבעיה היא שהוא כלל לא משמיע את ההודעה הזמנית,
בהגדרות מתקדמות בשלוחה שאתה רוצה צריך להגדיר את זמן ההודעה
כלומר עד מתי תושמע ההודעה
כלומר עד מתי תושמע ההודעה
קוד: בחירת הכל
post_with_time(2019-00-00-00-00-00)=yes
תגדיר הודעה לפי יום ואז שומים את זה לפני הברוכים הבאיםיש הודעה של ברוכים הבאים, ואני רוצה להוסיף הודעה חדשה לפני ששומעים את הברוכים הבאים המקורי, האם בשביל זה אני צריך לערוך את כל ההודעה של ברוכים הבאים או שיש אפשרות שישמעו את ההודעה החדשה ואח"כ זה יעבור לברוכים הבאים הרגיל, מקווה שאני ברור
ואם אתה רוצה שהמאזין ישמע כל ההקלטות כמה פעמים בשלוחה תגדיר ההודאה ראשונה לM0000 והברכים הבאים לM1000 והתפריט לM1000-1 אז ישמעו הכל לפי סדר
תודה רבה רבה, אמנם לא הבנתי למה התכוונת שאני יעשה את התפריט ל M0001 מה אני ירוויח מזה? דבר נוסף מה המשמעות של 2018-05-19-16-29-49, מאיזה תאריך עד איזה תאריך?
הוא לא כתב M0001 אלא M1000-1 שזה אומר עוד הקלטה על M1000.
מתאריך - עכשיו. עד תאריך - 19/5/2018 בשעה: 16:29 ו-49 שניות
מתאריך - עכשיו. עד תאריך - 19/5/2018 בשעה: 16:29 ו-49 שניות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים