אני יודע על מה אתה מדבר זה לא היה של ימות. אגב יש כאלה נוספים אבל הם לא לפירסוםלא בטוח שזה אכן של ימות אך ככה נראה לי כי החברות האחרות עדיין לא היו מפתחים כאלו דבריםמי אמר שהוא היה של ימות?פעם היה כזה מערכת מימות המשיח אך משום מה אחרי שהמספר נחסם הוא נהפך לקו מוקד הציבור ???
איך מתקשרים למישהו עם מספר אחר?
Re: איך מתקשרים למישהו עם מספר אחר?
-
אם ברצונך לא לפרסם רק לשלוח לי מייל ישירות אשמח מאוד KHN5832@GMAIL.COM תודהאני יודע על מה אתה מדבר זה לא היה של ימות. אגב יש כאלה נוספים אבל הם לא לפירסוםלא בטוח שזה אכן של ימות אך ככה נראה לי כי החברות האחרות עדיין לא היו מפתחים כאלו דבריםמי אמר שהוא היה של ימות?
-
אתה יכול לפתוח מערכת תוכן ולקנות מימות המשיח יחידות ולהוציא שיחות טלפון מהמספר של המערכת
אפשר גם לפתוח קו בבזק ולהוציא שיחות דרך המספר הנ"ל לא זה הוא שאלאתה יכול לפתוח מערכת תוכן ולקנות מימות המשיח יחידות ולהוציא שיחות טלפון מהמספר של המערכת
חבר עשה לי מתיחה והתקשר אלי ממספרים של חברים אחרים.
איך עושים את זה, דרך ימות המשיח?
אני חושב שפעם זה היה בימותחבר עשה לי מתיחה והתקשר אלי ממספרים של חברים אחרים.
זה לא נראה לי חוקי
תנסה אולי זה
אני חושב שפעם זה היה בימותחבר עשה לי מתיחה והתקשר אלי ממספרים של חברים אחרים.
זה לא נראה לי חוקי
תנסה אולי
קישור נמחק, - ימות המשיח
תודה, אבל חסום לי בנתיב.
הבנתי שאותו אחד עשה לי את זה דרך ימות המשיח.
-
- הנהלה ראשית
ימות המשיח מעולם לא נתנה את השרות הזה.
ניתן להגדיר זיהוי לחיוג באמצעות המערכת על ידי משלוח בקשה בכתב + צילום חשבונית המוכיחה בעלות + צילום תעודה מזהה של בעל הקו ותשלום דמי שרות.
ניתן להגדיר זיהוי לחיוג באמצעות המערכת על ידי משלוח בקשה בכתב + צילום חשבונית המוכיחה בעלות + צילום תעודה מזהה של בעל הקו ותשלום דמי שרות.
ימות תתנגד לכך באם אפעיל שרות מעין זה על פלטפורמת ימות המשיח?ימות המשיח מעולם לא נתנה את השרות הזה.
(באמצעות הפניה למרכזיה חיצונית וכדו' , רק שחשבון הלקוח ורכישת יחידות וכו' תתבצע דרך פלטפורמת הAPI של ימות)
בעקבות הביקוש חשבתי לעשות כזה דבר
הבהרה! השימוש במערכת כזאת הוא חוקי כל עוד הוא לא משמש למטרת התחזות ,
במידה ונפתח כזו מערכת , הרי שנבצע שמירה של כל הלוגים מי חייג ולאן ומתי ובאיזה כ.אשראי נקנו היחידות , ובמקרה של צו בית משפט שיחייב למסור המידע , נעביר את כל המידע הרלוונטי!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 22 אורחים