הודעת המערכת הוקמה ע"י ימות המשיח
הודעת המערכת הוקמה ע"י ימות המשיח
האם ניתן להוריד את הודעת "הקמה טכנית של מערכת זו ע"י ימות המשיח" בכניסה לאחר התפריט הראשי?
-
Re: הודעת המערכת הוקמה ע"י ימות המשיח
בשירות לקוחות
מי שזה מאוד מפריע לו [אם כי באופן אישי אינני מבין מה הבעיה בכך, ומה גרוע בקצת הכרת הטוב למקימי המערכת] יכול להכפיל את השמעת התפריט פעמיים שלוש ויותר, וממילא לא ישמעו המאזינים את ההודעההאם ניתן להוריד את הודעת "הקמה טכנית של מערכת זו ע"י ימות המשיח" בכניסה לאחר התפריט הראשי?
כאן המקום ללמד זכות.....מי שזה מאוד מפריע לו [אם כי באופן אישי אינני מבין מה הבעיה בכך, ומה גרוע בקצת הכרת הטוב למקימי המערכת] יכול להכפיל את השמעת התפריט פעמיים שלוש ויותר, וממילא לא ישמעו המאזינים את ההודעההאם ניתן להוריד את הודעת "הקמה טכנית של מערכת זו ע"י ימות המשיח" בכניסה לאחר התפריט הראשי?
אני רוצה שמיד אחרי הברוכים הבאים יעברו לשלוחה 1 ללא צורך בהקשה, וכרגע זה מעביר רק אחרי הודעה זו.
באם יש למישהו רעיון איך להעביר לפני ההודעה אשמח לקבלו
תודה
תעשה באמצעות הפניה לשלוחה אחרת. עד כמה שידוע לי זה רק בשלוחת תפריט.
לא הבנתי את התשובה, כמובן שאני מפנה לשלוחה אחרת, אנ רק רוצה להפנות בשלוחה ראשית, לפני ההודעה "המערכת הוקמה...."תעשה באמצעות הפניה לשלוחה אחרת. עד כמה שידוע לי זה רק בשלוחת תפריט.
תעשה את התפריטלא הבנתי את התשובה, כמובן שאני מפנה לשלוחה אחרת, אנ רק רוצה להפנות בשלוחה ראשית, לפני ההודעה "המערכת הוקמה...."תעשה באמצעות הפניה לשלוחה אחרת. עד כמה שידוע לי זה רק בשלוחת תפריט.
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/1
גם אני חיפשתי אפשרות כזאת עד ש......האם ניתן להוריד את הודעת "הקמה טכנית של מערכת זו ע"י ימות המשיח" בכניסה לאחר התפריט הראשי?
הבנתי שזה אבסורדי ואגואיסטי!!
לקוחות ימות המשיח מקבלים היום בחינם מערכת שכל אחד יכול להקים תוך שעה, עם כל ההגדרות המשוכללות שכאן בפורום, שלפני כמה שנים מערכת כזו הייתה עולה עשרות אלפי שקלים!
המטרה שלנו היא להנגיש לציבור את כל המערכות הטלפוניות המשכוללות ביותר, במינימום עלות
"הדבר המינימלי ממי שמקבל מערכת בחינם הוא להשאיר את הודעת החסות"!!!
מי שלא מעוניין, יכול לשלם 150 ש"ח לחודש ובהתאם לשיקולים וההסכמות של הנהלת ימות המשיח.
בלי להיכנס לנושא האם ראוי.
אפשר לפתוח לקו נוסף ואת מספרו לפרסם ולבצע הפניה למערכת שלכם,
ע"י
וכך לא יושמע ההודעה "מערכת זו.."
ע"י
קוד: בחירת הכל
type=admin_login
routing_yemot_number=0791234567
יש פתרונות פשוטים יותר בשירות לקוחותבלי להיכנס לנושא האם ראוי.
ע"יוכך לא יושמע ההודעה "מערכת זו.."קוד: בחירת הכל
type=admin_login
routing_yemot_number=0791234567
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים