האם יש אפשרות שלא לזהות מספר חסוי?
האם יש אפשרות שלא לזהות מספר חסוי?
יש קו שאני מטלפן אליו מזוהה ונמצא במקום מסוים, ואני רוצה לבדוק במקום אחר בקו אם יש עדכונים חדשים, ניסיתי לטלפן מחסוי (שלא יאבד את המקום שאני נמצא), אך הוא עדיין חוזר למקום הקודם. יש דרך להיות חסוי גם ממגלה חסויים?
-
Re: האם יש אפשרות שלא לזהות מספר חסוי?
תכנס דרך ראוטינג ימות מקו 077יש קו שאני מטלפן אליו מזוהה ונמצא במקום מסוים, ואני רוצה לבדוק במקום אחר בקו אם יש עדכונים חדשים, ניסיתי לטלפן מחסוי (שלא יאבד את המקום שאני נמצא), אך הוא עדיין חוזר למקום הקודם. יש דרך להיות חסוי גם ממגלה חסויים?
Re: האם יש אפשרות שלא לזהות מספר חסוי?
העצה הפשוטה לזה
תתקשר מהמספר הרגיל, ואחרי שאתה שומע את העדכונים החדשים בקו, תצא לתפריט הראשי ו*3 (או מה שמוגדר אצלך לחזרה להאזנה האחרונה), ואז הוא חוזר לאיפה שנתקת, ואז תנתק, ובפעם הבא תגיע ישירות לשם.
רק תזהר שלא תנתק בטעות במקום השני ודו"ק.
נ.ב. האזנה האחרונה, דובר כבר בפורום, שחוזר למקום שניתקו את הקו, ולא למקום שיצאת ממנו לשלוחה/תפריט אחרת.
תתקשר מהמספר הרגיל, ואחרי שאתה שומע את העדכונים החדשים בקו, תצא לתפריט הראשי ו*3 (או מה שמוגדר אצלך לחזרה להאזנה האחרונה), ואז הוא חוזר לאיפה שנתקת, ואז תנתק, ובפעם הבא תגיע ישירות לשם.
רק תזהר שלא תנתק בטעות במקום השני ודו"ק.
נ.ב. האזנה האחרונה, דובר כבר בפורום, שחוזר למקום שניתקו את הקו, ולא למקום שיצאת ממנו לשלוחה/תפריט אחרת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים