אתה כאילו לא מכיר את הכללים?כשתמצא מנשר כללים של הוועדה תעדכן אותנו לעת עתה עדיין אין מישהו שמוכן לתת אותם, כי אין!!!לסיכום הנושא תתחילו לחשוב אחרת:
לולי אותם חסרי לב (שכנראה חלק מהם נמצאים איתנו כאן בפורום)
שהמציאו את המושג צינטוקים לצורך הגדלת נפח התנועה בקו ומשתמשים בזה מידי יום ביומו, ובדר"כ לקווי תוכן פסולים
ועדת הרבנים לא היתה יוצאת חוצץ כל כך נגד המושג הזה
אי לכך הסבל שנגרם למפעילי הקוים הארגוניים והמשפחתיים תלוי בראש ובראשונה בקולר אותם מושחתים
(בעניין הווצאפפון , הוא נחשב כקו פסול מלכתחילה כי אחד התנאים של קבלת אישור לקו הוא התחייבות שלא לאפשר "מאזינים למאזינים" באופן שכל אחד יכול להשאיר הודעה לכולם מבלי שהאחראי יאשר קודם את ההודעה, כאשר זה כל מהותו של קו הווצאפפון , לעומתו "בלוגפון" אפשר כן לקבל אישור)
תראו את וועדת הרבנים בקטע הזה כמו הוועדה של גוגל שפוסלת אתרים (חלקם באופן רובוטי) ויש להם כללים משלהם
( [/)
רבני הוועדה מצהירים כי יש צורך בריענון והחלפה ועוד, אז...
משום מה שום קו שלי לא נחסם למעט לפני שלוש שנים כשעדיין לא הכרתי את הנושא ולא שלחתי טופס הקוים נחסמו, ולאחר שיחה עם הוועדה ושליחת טופס התחייבות הם נפתחו מחדש תוך 24 שעות
אני לא יודע מה התוכן שיש בקו שלך (אם יש לך כזה) שאתה בוכה שחוסמים לך אותו אבל סביר להניח שאם אני ועוד רבים כמוני היו יושבים בוועדה כנראה שגם הייתי מחליט לחסום לך...
אל תיתמם אם התירוץ שכבר כתבת 1000 פעם בפורום "אין מנשר עם כללים"
יש טופס התחייבות ואתה צריך לעמוד בהתחייבות ובנוסף להשתמש עם החוש השישי שלך שיודע טוב מאוד מה מתאים ומה לא!