האם יש מצב להגדיר קופי לינק על השיחות היוצאות שאני מבצע עם זיהוי המערכת ואם כן אז איפה ובאיזה שלוחה צריך להגדיר את זה?
וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?
לגבי "קופי לינק" שכפול הקלטות אוטומטי בין שלוחות
-
Re: לגבי "קופי לינק" שכפול הקלטות אוטומטי בין שלוחות
תנסה להכניס את הקוד הזה:וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/Trash/Delete
בדקתי עוד כמה אפשרויות וזה לא עובדתנסה להכניס את הקוד הזה:וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?תגיד אם זה עבד לך...קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
אולי צריך להפוך קודם את סל המחזור לשלוחה ע"י הכנסת הקוד של תיקיית השמעת קבצים להגדרות מתקדמות בתיקיית סל המחזור ואז אין סיבה שזה לא יעבודתנסה להכניס את הקוד הזה:וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?תגיד אם זה עבד לך...קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
לא עובדאולי צריך להפוך קודם את סל המחזור לשלוחה ע"י הכנסת הקוד של תיקיית השמעת קבצים להגדרות מתקדמות בתיקיית סל המחזור ואז אין סיבה שזה לא יעבודתנסה להכניס את הקוד הזה:וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?תגיד אם זה עבד לך...קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
לא אמור לעבוד. Trash זו לא תיקיה מתוך המערכת. אין לי מושג איפה היא כן קיימת.תנסה להכניס את הקוד הזה:וכן האם שייך להגדיר שלוחה של הפעלת שלוחה אחרת לשלוחת סל המחזור שאני יוכל להגיע טלפונית לסל המחזור?תגיד אם זה עבד לך...קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים